phishing

Akparti Sandıklı İlçe Başkanı : İttifakın Yapıldığı İl ve İlceler Bellidir

Akparti Sandıklı İlçe Başkanı : İttifakın Yapıldığı İl ve İlceler Bellidir

Akparti Sandıklı İlçe Başkanı : İttifakın Yapıldığı İl ve İlceler Bellidir
15 Mart 2019 - 10:30


 
Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Bekir Özçelik bir basın açıklaması yaptı.
Basın açıklamasında İlçe Başkanı Özçelik “Cumhur ittifakının ana temellerini oluşturan 9 maddelik genelgenin 2. maddesinde " İttifakın olmadığı yerlerde her parti, kendi kurumsalına göre hareket edecektir." diye belirlenmiştir. Buradan anlaşılacağı üzere Sandıklı ve Akharim beldemizde ittifak yoktur. Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sandıklı Ak Parti belediye başkan adayı olarak Mustafa ÇÖL gösterilmiştir. Belediye başkanımız ve partimizin adayı Sayın Çöl hakkında, ittifakın olmadığı yerde Cumhur ittifakinin ruhuna uygun davranmamıştır, denilemez.
Mhp seçim bürosunda adayımız hakkında eleştirilerde bulunacaksınız, sonra çıkıp Cumhur ittifakinin ruhuna göre hareket etmeyen Ak Parti diye açıklama yapacaksın. Geçmişte de aynı davranışı sergileyen arkadaşlara söyleyeceğiz tek söz "bizler bu oyuna gelmeyeceğiz".
Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar görev yapmış dava bilinci olan tüm arkadaşlarımızla beraber yürüyoruz. Ak Parti halkın partisidir. Kurulduğu günde bu güne kadar görüldüğü üzere teveccüh artarak devam etmektedir. Ak Parti olarak hiç bir zaman MHP kurumsal yapısı hakkında eleştirilerde bulunmadık.Mhp li arkadaşımızın da aynı hassasiyeti partimiz hakkında göstermelerini isteriz. Ak parti olarak halkımızla projeler hakkında konuşmaya devam edeceğiz. Bundan sonra partimiz ve adayımız hakkında en ufak bir eleştiri yapıldığında, tepkisiz kalmayacağımızı belirtmek isteriz. Taksimde yaşanan olayı şiddetle kınıyoruz. Ezanımız Bayrağımızı ve Vatanımız üzerindeki hassasiyetimiz nettir. Hiç kimse bu değerler üzerinden bizleri ve Türk milletini sınamasın” dedi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum