phishing

Akparti genel başkan yardımcısı Usta Çoban’ı ziyaret etti

Akparti genel başkan yardımcısı Usta Çoban’ı ziyaret etti

Akparti genel başkan yardımcısı Usta Çoban’ı ziyaret etti
10 Aralık 2018 - 09:37 - Güncelleme: 10 Aralık 2018 - 20:18

 

 

 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI LEYLA ŞAHİN USTA’DAN ZİYARET

 

AK Parti iktidarı dönemiyle birlikte Afyonkarahisar’ın değerine değer katmış, çok büyük mesafe ve gelişmeler kat etmiş, Türkiye sıralamasında üst düzeye gelmiş illerden bir tanesi olduğuna dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı tebrik ederek teşekkür etti.

 

               Önümüzdeki yerel seçim sürecinde Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e de başarılar dileyen Leyla Şahin Usta, “31 Mart akşamı seçim sonuçlandıktan sonra hayırlısıyla Allah görevi teslim almayı nasip eder ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın bıraktığı bu güzel noktadan daha da iyi bir noktaya götürmek için daha da hızlı çalışarak, ileriye dönük projelerimizle Afyon’umuzun değerine değer katacak çalışmalarla hep birlikte yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu. 

 

            AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

             Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti İl İnsan Hakları Başkanı Selcen Hıdıroğlu ve beraberindeki parti teşkilatı katıldı.

 

EGE BÖLGESİ İNSAN HAKLARI BAŞKANLARI AFYON’DA TOPLANDI

 

            Ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ege Bölgesi Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları İl İnsan Hakları Başkanlarına yönelik toplantı gerçekleştirmek üzere Afyonkarahisar’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’yı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’nın öğrencilik yıllarından bu tarafa insan hakları ihlalleri nedeniyle mağdur olmuş ve tecrübe sahibi biri olduğunu söyleyen Başkan Burhanettin Çoban; “ Kendisi Ege Bölgesi İnsan Hakları Eğitim Toplantısını Afyonkarahisar’da gerçekleştiriyor. Tüm Ege Bölgesi illerimizin AK Parti İnsan Hakları Başkanları ilimizde gerekli Cuma günü başlayıp, Pazar günü bitecek olan eğitimlerini alacaklar. Bu eğitim için Afyon’u tercih etmesinden ve Belediyemizi ziyaret etmesinden dolayı başta  Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta olmak üzere Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Sezen’e, Belediye Başkan Adayımız Mehmet Zeybek’e, AK Parti İl İnsan Hakları Başkanı Selcen Hıdıroğlu ve parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 “İLİMİZDE AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”

 

             Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’yı ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Özkaya “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine ‘Leyla Şahin Davası’ olarak geçen başörtüsü nedeniyle Türkiye’deki yaşanan sıkıntıları Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine taşımış, bu konuda mücadele etmiş çok değerli bir kardeşimiz, milletvekilimizdir. Kendisini ilimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi. Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın Ege Bölgesi Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları İl İnsan Hakları Başkanlarına yönelik toplantıyı Afyonkarahisar’da gerçekleştirmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine teşekkür etti. Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya tüm Afyonkarahisarlılar adına teşekkür ederek İnsan Hakları Bölge Toplantısı'nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

 “EV SAHİPLİĞİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

 

            AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Ege Bölgesi İnsan Hakları Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte beraber Afyonkarahisar’da üç günlük bir eğitim programı olduğunu ifade eden Usta;  “Hedefimiz AK Parti iktidarı ile birlikte insan hakları noktasında kat ettiğimiz yolu, ilerlemeleri hafızalarımızda tazelemek ve bundan sonraki süreçte vizyonumuz ve söylemimizle beraber nasıl bir yol izleyeceğimiz noktasında bölgemizdeki il başkanlarımızın başkanlığında bir çalışma yürütmek. Yine bir başka hedefimiz ise AK Parti’nin aslında insan hakları denilince hep soyut şeyler düşünüldüğü gibi tam tersine eğitimden, ulaşıma, sağlığa, ifade ve düşünce özgürlüğüne kadar çok somut adım atmış olan partimizin iktidarı döneminde Türkiye’nin kat ettiği mesafeyi bir kez daha hafızalarımıza tazeleyerek önümüzdeki yerel seçimlerde sahada karşımıza çıkabilecek bütün meselelerle ilgili olarak bilgili ve donanımlı bir halde hazır bulunmak istiyoruz. Bu vesileyle bize ev sahipliği yapan Afyonkarahisar Belediyemize, il teşkilatımıza, vekillerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

“AFYONUMUZUN DEĞERİNE DEĞER KATACAĞIZ”

 

             AK Parti iktidarı dönemiyle birlikte Afyonkarahisar’ın değerine değer katmış, çok büyük mesafe ve gelişmeler kat etmiş, Türkiye sıralamasında üst düzeye gelmiş illerden bir tanesi olduğuna dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı tebrik ederek teşekkür etti.  Önümüzdeki yerel seçim sürecinde Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e de başarılar dileyen Leyla Şahin Usta, “ Bizler, bu davanın yoluna çıkmış ve hangi aşamada olursa olsun bir ve beraber çalışmak için bir görev üstlenmiş ve bu vatana, bu ülkeye hizmet etmeyi amaçlamış insanlarız. Görevlerimiz ve makamlarımız ne olursa olsun, bir ve beraberlik içerisinde bu vatanın, bu bayrağın bölünmez bütünlüğü üzerinde hep birlikte hareket etmeliyiz.  31 Mart akşamı seçim sonuçlandıktan sonra hayırlısıyla Allah görevi teslim almayı nasip eder ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın bıraktığı bu güzel noktadan daha da iyi bir noktaya götürmek için daha da hızlı çalışarak daha da ileriye dönük projelerimizle Afyon’umuzun değerine değer katacak çalışmalarla hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Başkanımıza emeklerinden dolayı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. 31 Mart’a kadar Başkanımız büyük bir azim ve şevkle projelerine devam edecektir. Bizlerde ne yapabilirsek emrinizdeyiz, hazırız. “ şeklinde konuştu.Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya keçeden yapılmış seccade hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum