phishing

AK Parti Tatarlı Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Tatarlı Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Tatarlı Seçim Bürosu Açıldı
08 Ocak 2019 - 12:49

 

 

AK Parti Tatarlı Kasabası seçim bürosunun açılışı Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın katılımlarıyla açıldı.

Çarşı merkezinde bulunan bir kıraathanede açılışı gerçekleştirilen Ak PArti seçim bürosuna Tatarlılı vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi.

Açılış merasiminde bir konuşma yapan Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, beş yıl boyunca Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte kasaba için çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi, “Böyle güzel bir günde vekilimiz bizleri yalnız bırakmadı. Bundan sonra da yeni seçilecek arkadaşımız Tatarlı’ya hizmet edecektir” dedi.

Ak Parti Tatarlı Belediye Başkan Adayı Şuaayyip Çiçek ise tüm katılımcılara hoş geldiniz diyerek şunları kaydetti, “Önümüzde 31 Mart’ta yapılacak belediye başkanlığı seçimlerimiz var. Siyasi ortam nedeniyle bazı eleştiriler ve söylemler oluyor. Bu söylemlerde bulunan arkadaşlarımıza da saygı duyuyoruz. Çünkü onlar konuşur Ak Parti yapar. Bizim işimiz lafla değil icraatla olduğundan dolayı bu tür duyumların da seçmenlerimizden sağ duyulu olmalarını bekliyoruz. Fitili ateşleyen onlar olabilir, biz ateşle değil suyla gidelim. Seçimler bir günlüktür, kırılmaya dökülmeye hiç gerek yoktur. Başta vekilimiz olmak üzere bütün teşkilatlarımız kasabamıza hizmet için var gücüyle çalışıyor. Bizlerde aynı heyecan ve hizmet aşkıyla çalışacağız. Memleketimizi daha iyi yerlere getirmek için başımızı değil gövdemizi koyarak Allah’ın izniyle mücadelemizi sürdüreceğiz. Gerek imar konusunda gerekse diğer konularda halkımızın yanındayız. Eğer ortada çözülecek bir sorun veya bir iş varsa bunu Allah’ın izniyle biz yaparız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdi bazıları Tatarlı’ya ne yapıldı şeklinde konuşuyor. 5 Yılda Tatarlımızın geldiği konuma bir bakın. Gelin kasabamız için birlik olup daha güzel yerlere getirelim. Şimdi diğer aday arkadaş diyor ki Cumhur İttifakı olduğu için MHP olarak ne söz verdiysek Ak Parti yerine getirecek. Güzel kardeşim ittifak ile belediye kazanılacak yerler bitecek de sıra sana mı gelecek? Tablo ortada kasabamızı seviyorsak, bizim kapımız herkese açık. Bu oluşum içinde sana da yer var” dedi.

Son olarak halka hitap eden AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, Tatarlı’da Ramazan Gümüş ile çok başarılı ve çok hayırlı işlerin yapıldığını ifade ederek yapılan işleri sıraladı. Tatarlı kasabasına 112 Acil istasyon başta olmak üzere bir çok yatırım yapıldığını kaydeden Özkaya şöyle konuştu, “Tatarlı için dedik burası ticaretin kalbidir. Bu kadar büyük bir kasabaya Ziraat bankasını getireceğiz dedik getirdik. Yukarıdan aşağıya kadar taşkın koruma ve üzerindeki köprülerle büyük bir ekonomik katkı sağladık. Yukarıya yaptığımız mesire alanı ovayı ayaklarının altına alan muhteşem bir tesis oldu. Okulumuzun temelini attık, binası yükseliyor. Pazar yerimiz bitti bitiyor. Düğün salonumuz yapıldı ve faaliyete girdi. kanalizasyonumuz bitti. 12 Km taş döşendi. 2 adet vidanjör geldi. Tatarlı’ya ne yaptın diyenlere sen ne yaptın diye bir sorun bakalım. Belediyenin 5 yılda hiç bir gayrimenkulü satılmadı. Tatarlı’ya entegre hastane yapacağız. Yani kasabamız her şeyin en iyisine layıktır. Şuayyip başkanımızla herşeyi yapacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise Ak Parti Tatarlı Seçim Bürosunun açılışı yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum