phishing

Ak Parti Dazkırı ilçe Başkanı Erdoğdu Esnaf Ziyaretinde

Ak Parti Dazkırı ilçe Başkanı Erdoğdu Esnaf Ziyaretinde

Ak Parti Dazkırı ilçe Başkanı Erdoğdu Esnaf Ziyaretinde
21 Şubat 2018 - 10:53

Ak Parti Dazkırı İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu ilçede bulunan esnafları ziyaret etmeye başladı. Şimdiye kadar genç, yaşlı, büyük, küçük demeden herksin yanına giderek onların dert ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Erdoğdu güçlü esnaf güçlü ilçe olmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Dazkırılı esnafların halini hatırını soran ve onların sıkıntılarını yerinde dinleyen Ak Parti Dazkırı İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu ziyaretlerle alakalı olarak şunları söyledi, “  Esnaf ve sanatkârların işletme kredilerinde sınır 150 bin liradan 200 bin liraya çıkarıldı. İş yeri ya da araç satın almada da 500 bin liraya kadar 10 yıl vadeli kredi veriliyor” dedi.

Her Zaman Esnafımızın Yanında Olacağız

Ak Parti Dazkırı İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu Ahilik kültüründen gelen bir toplum olduklarını bu bağlamda esnafların çok değerli olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu, “Ahiliğin kendi kural ve kurulları vardır. Günümüzün esnaf odalarına benzer bir işlevi olan Ahilik, iyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin kısacası bütün güzel meziyetlerin birleştiği bir sosyo-ekonomik düzendir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum