phishing

AK Kadınlar istişare toplantısında bir araya geldi

AK Kadınlar istişare toplantısında bir araya geldi

AK Kadınlar istişare toplantısında bir araya geldi
21 Ocak 2020 - 16:24

 
AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü Jülide İskenderoğlu, ‘AK Parti Kadın Kolları istişare toplantısına’ katıldı. Toplantıda konuşan İskenderoğlu, “IMF, krizler, koalisyonlar AK Parti öncesi vardı, sayenizde tarihe karıştı” derken İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ise kadınları en çok diline dolayanların seçimde başörtüsü takıp, meclise girince ‘haddini bildirin’ dediklerini hatırlattı.
 
AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü Jülide İskenderoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MYKY üyesi, EGE Bölge Koordinatörü Gülten Terzi, MKYK üyesi ve Teşkilat Bölge Koordinatörü Esma Ersin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’ün katılımları ile ‘kadın kolları istişare toplantısı’ düzenledi. Toplantıya Kadın Kolları İlçe Başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
“IMF, krizler, koalisyonlar AK Parti öncesi vardı, sayenizde tarihe karıştı”
 
Toplantıda konuşan İskenderoğlu, “AK Kadınları teşkilatın çekirdeğidir. Hanım kardeşlerim sizlere özel bir mesajım var. Her seçimde seçimin kaderini belirleyen sizler AK Parti için çok kıymetlisiniz. Her birinizin evlatları, eşi var. Çocuklarınızın geleceğini düşünerek verdiğiniz bu mücadelede bugün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini kazandırdı. Güçlü, bağımsız, ayakları üzerinde duran bir ülkede yaşamak için gece gündüz çalıştınız. Çalışmanızın karşılığında ise koalisyonların olmadığı, parti kavgalarının yaşanmadığı, ekonomik krizlere her yıl bir yenisinin eklenmediği, ülkemize IMF diye bir kurumun müdahale etmediği, fakirliğin hâkim olmadığı, ithal bakanları ülkemizi yönetmediği bir ülkede yaşıyoruz. Bunlar AK Parti’den önce vardı, AK Parti’den sonra sizlerin sayesinde tarihe karıştı” dedi.
 
“Seçimde başörtüsü takıp, meclise girince ‘haddini bildirin’ diyorlar”
 
İskenderoğlu’ndan sonra söz alan Ertürk de, “Türkiye'de 50’nin üzerinde parti var. Bu partiler arasında kadınlar en fazla yer veren parti de AK Parti’dir. Ülkemizde bir kesim var ki bu kesim kadınları en çok diline dolayan kesimdir. Kadınlarımız AK Parti’nin baş tacıdır.
 
Biz, Allah’a hamd olsun ki birileri gibi sıcak haber olunca kadınlarımızı birer oy makinesi, oy deposu olarak görüp istismar eden kesimden değiliz. Biz seçimde seçmenine başörtüsü takıp, meclise girince ‘haddini bildirin’ diyenlerden de hiç olmadık. Kadın hakları diyerek sesini yükseltip, başörtülü kadın görünce her türlü hakkı ondan muaf görenlerle de hiçbir zaman aynı safta durmadık, durmayacağız. Biz böylesine önemli bir güçten dün olduğu gibi bugün de istifade edelim istiyoruz. Çünkü kadınlarımız erkeklerin giremediği evlere giriyor, gönüller yapıyor ve hizmet ediyorlar. Büyük fedakarlıklar yapan kadınlarımız bazen evinde çocuğu, bazen de ocakta yemeğini bırakıp saha çalışmalarına katılıyorlar. Hem yönetimim hem de üyelerimiz ile birlikte bizlere gönül veren herkesten müteşekkirim” diye konuştu.
 
İskenderoğlu daha sonra İl Başkanı Hüseyin Sezen ile görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sezen ve İskenderoğlu karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum