phishing

AGAD’dan İsrail’le ilişkilerin normalleşmesine tepki

AGAD’dan İsrail’le ilişkilerin normalleşmesine tepki

AGAD’dan İsrail’le ilişkilerin normalleşmesine tepki
27 Haziran 2016 - 11:42

 

 

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, bir basın açıklaması yaparak, Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi çalışmalarını eleştirdi. Coşkun, SP İl Başkanı Adnan Demirel’in de destek verdiği basın açıklamasında, “

“Bizden İsrail’in Mavi Marmara saldırısını, dokuz şehidimizi ve İsrail’in şehit ettiği on binlerce Müslüman’ı unutmamızı istemektedirler” dedi.

Yürütülen görüşmeler için “Mavi Marmara şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaz mı” diye soran Coşkun, şunları söyledi: “Biz soruyoruz bu Filistinli Müslümanların ve tüm İslam coğrafyasının kalbinde bir yara açmaz mı?

Biz Müslümanız, bir kardeşler topluluğuyuz ve üzerimize düşen uyarı vazifesini yapıyoruz.

Bugün Irak’ı karıştıran, Suriye’yi karıştıran, ırkçılık ve mezhepçiliği kışkırtan, İslam coğrafyasındaki kardeş kavgasını körükleyen güç Siyonizm’dir.

İsrail ile anlaşma yapmanın hiçbir gerekçesi olamaz.

Ankara, bu coğrafyada barışın tesisi için elbette Şam ile Bağdat ile Tahran ile Kahire ile Beyrut ile bir masa etrafında oturup anlaşmalıdır. Ancak birbiriyle komşu her Müslüman ülkeyi birbirine düşüren İsrail ile anlaşılacak bir husus yoktur.

Bu milletin ne vicdanı, ne inancı, ne de kimliği böyle bir anlaşmayı kabul edemez.

Biz, huzur ve barışı getirecek adımları, İsrail ile bir ve beraber olmakta değil, İslam ülkeleri ve ezilen diğer ülkelerle birlikte olmakta görüyoruz

YORUMLAR

  • 0 Yorum