phishing

AGAD Başkanı Taytak Güven Tazeledi

AGAD Başkanı Taytak Güven Tazeledi

AGAD Başkanı Taytak Güven Tazeledi
28 Aralık 2018 - 17:19

 

 

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği (AGAD) 5.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi, yapılan secimde Yönetim Kurulu Başkanlığına İlyas Kaan Taytak tekrar seçildi.

Dernek binasında üyelerin katılımı gerçekleştirilen olan genel kurul açılış konuşmaları, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Divan kuruluna Nurullah Mardin başkanlığında Katipliklere Osman Kavlak ve Şakir Altıntaş’dan oluşturuldu. Divan Başkanı Nurullah Mardin konuşmasının ardında, Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak tarafından faaliyet ve denetim kurulu raporu aktarılmasının ardından Divan Başkanı tarafından seçim gerçekleştirildi.

Derneğin yeni dönem yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile denetleme kurulu asil ve yedek üyeleri gizli oy açık tasnif ile seçildi. Seçim sonucuna göre Yönetim Kurulu Başkanlığı İlyas Kaan Taytak seçildi.

Başkan Taytak açıklamasında; “Bugün Genç Atılımcılar Derneği 5. Olağan kongremizi gerçekleştirdik. Öncelikle kıymetli vakitlerini ayırıp bizleri yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma ve değerli haziruna teşekkür ediyorum. Kongreler dernekler ve kuruluşlar için yenilenme, irileşme ve dirileşme günüdür. “Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz” Atatürk bu sözüyle Cumhuriyete gençlerin sahip çıkması gerektiğini söylemiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere miras bıraktığı tüm değerlere sahip çıkmak için bu gün buradayız. Hiçbir kuruluşun arkası değiliz, sonuna kadar mücadelemize devam ederek, Afyonkarahisarımızı ve gençlerimizi üst seviyelere taşıyacağız. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ederek derneğimizi her gün daha iyi noktalara taşıyacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum ve bizlere destek veren tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı, İlyas Kaan TAYTAK Başkan Yardımcısı, Yusuf TÜR Başkan Yardımcısı, Ramazan GÜLHAN Sekreter, Gülay TANIŞ Sayman, Erhan CEYLAN

Yönetim Kurulu Yedekler: Ahmet AKKUZU, Adem CEYLAN, Neslihan ÇEVİK, Alev DOĞRU, Muzaffer ORUÇ

Denetim Kurulu Asiller: Damla ÇOŞKUN, Osman KAVLAK, Gülbahar DEMİR

Denetim Kurulu Yedekler: Ayşegül KAMIŞÇI, Kayhan KARA, Recep KOÇYİĞİT

YORUMLAR

  • 0 Yorum