phishing

Ağaç Budama Çim Biçme Çalışmaları Başladı

Ağaç Budama Çim Biçme Çalışmaları Başladı

Ağaç Budama Çim Biçme Çalışmaları Başladı
04 Nisan 2023 - 16:46


 
Şuhut Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, mevsim şartlarına bağlı olarak yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesi için, ilçe genelinde ağaç budama ve çimlerin bakım çalışmalarına başladı.
 
Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin çeşitli bölgelerinde bulunan ağaçların budama işlemlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Mevsimine göre budama takvimini esas alan  çalışmalarda; ağaçların gelişimlerini kuvvetlendirip, sağlıklı kılmak, form vermek ve çiçeklenmenin miktar ve kalitesini yükseltmek için budama işlemleri yapılıyor. Gerçekleşen budama işlemlerinde, kuru ağaçlar, elektrik tellerine uzanan ağaç dalları, araç ile vatandaşların geçişini engelleyen ve can güvenliğine tehdit oluşturan dallar için gerekli işlemler yapılıyor. Bunların dışında kuru dalların budanması ve bakım işlemleri de düzenli bir şekilde yapılıyor. İlkbaharın yaklaşmasıyla birlikte parklarda çimlerin bakım çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt; Şuhut'umuzu yemyeşil bir alana çevirmek doğasını korumak bizim görevimiz elimizden gelen en iyisini yapmaya devam edeceğiz dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum