phishing

Afyonlu Nakliyeciler Afet Bölgesine Yardımları Ücretsiz Götüreceklerini Duyurdular

Afyonlu Nakliyeciler Afet Bölgesine Yardımları Ücretsiz Götüreceklerini Duyurdular

Afyonlu Nakliyeciler Afet Bölgesine Yardımları Ücretsiz Götüreceklerini Duyurdular
25 Ocak 2020 - 10:56 - Güncelleme: 25 Ocak 2020 - 12:12

 
Türkiye, Elazığ ve Malatya’yı vuran depremle sarsıldı. Afyonkarahisar insanının yardımsever yanını gösteren hemşehrilerimiz  depremin yaralarını sarmak için harekete geçtiler. Sosyal medya hesaplarından duyuruda bulunan nakliyeciler deprem bölgesine gidecek olan yardım malzemelerini ücretsiz götüreceklerini belirttiler.
 
2 ARACININ PLAKASINI VE TELEFONUNU VERDİ
 
Sosyal medya hesabından yardım malzemelerini götürebileceğini ifade eden Ceylan Çulfa ;”Afyon’dan Malatya’daki Elazığ’daki gardaşlarımıza Afat’tan yardım malzemesi giderse 13 60 kapalı dorse 2 aracımla Hazırız ücretsiz giderim.” İfadelerini kullanarak telefon numarasını da mesajın sonuna iliştirdi.
Nihat Demir isimli vatandaş ise sosyal medya hesabından depremzedelere gidecek yardımları ücretsiz götüreceğini beyan etti.Demir sosyal medyadan şu ifadeleri paylaştı;” Afyon dan malatyadaki Elazığ’daki kardeşlerimize Afattan yardım Malzemesi giderse Ücretsiz giderim.” Ayrıca Demir mesajının sonuna telefon numarasını da ilave etti.
Mahahmut Yaşar isimli Vatandaş da sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda ;”Afyon’dan Elazığ ve Malatya’ya sağlık ekibi giderse ücretsiz götürürüm arabam hazır” diyerek yardım edeceğini duyurdu.
Ayrıca , Osman Can Gölbaşı isimli Denizli’de yaşayan hemşerimiz ise ;”Denizli merkezden yazıyorum aracım yok ama Afyon’dan yardım ve erzak eşya götürecek olan kamyonlar ve araçlarla Malatya ve Elazığ’a gidecek abilerim kardeşlerimle yardıma gidebilirim büyük geçmiş olsun Malatya ve Elazığ.” İfadelerini kullandı.
 
Ömer Faruk Saka ise ;"Arama kurtarma ekibi ve yardım için Afyon ve çevresinden Elazığ’a toplu taşıma aracı ihtiyaç olursa ücretsiz yardımcı olabiliriz..Bizlere düşen ne görev varsa yapmaya hazırım." dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum