phishing

Afyonkarahisarlı Doğan ve silah arkadaşları için Kastamonu'da tören düzenlendi.

Afyonkarahisarlı Doğan ve silah arkadaşları için Kastamonu'da tören düzenlendi.

Afyonkarahisarlı Doğan ve silah arkadaşları için Kastamonu'da tören düzenlendi.
24 Mart 2019 - 13:52 - Güncelleme: 24 Mart 2019 - 14:00


 
Afjet Afyonspor çalışanı Cihan Doğan'ın kardeşi,Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Emrinde Görevli Afyonkarahisar İscehisar İlçesi Doğanlar Köyü nüfusuna kayıtlı , Afyonkarahisar Merkez Orhan Gazi Mahalleside oturan, J.Uzm.Çvş.İsmail Doğan Kastamonu'da Sivil Araç İle Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Vefat Etti.
İsmail Doğan’la birlikte otomobilde bulunan jandarma uzman onbaşılar Emre Tarlacı ve Enes Sertkaya'nın cenazesi, Kastamonu Devlet Hastanesi'nden alınarak Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi.
Kazada hayatını kaybeden askerler Emre Tarlacı, İsmail Doğan ve Enes Sertkaya için Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik, Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek ile askeri ve sivil erkan katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından hayatlarını kaybeden askerler için Kur'an-ı Kerim okundu. Okunun Kur'an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından askerlerin cenazeleri, memleketlerine gönderildi.
Kazada hayatını kaybeden Jandarma Uzman Onbaşı İsmail Doğan Afyonkarahisar'a,Jandarma Uzman Onbaşı Emre Tarlacı Karaman'a ve Jandarma Uzman Onbaşı Enes Sertkaya’nın naaşı ise Elazığ'a gönderildi.
DOĞAN’IN CENAZESİ BUGÜN DEFNEDİLECEK
İlimiz İscehisar-Doğanlar Köyü nüfusuna kayıtlı, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığında görevli, J.uzm.Çvş İsmail Doğan’ın, Cenazesi 24 Mart 2019 günü (bugün) ikindi namazına müteakip İmaret Camiinden kaldırılcaktır.
Fotoğraflar : facebook.com/KastamonuSevdadr/

YORUMLAR

  • 0 Yorum