phishing

Afyonkarahisar Kuzey Atıksu Kollektör Hattı İnşaatında Çalışmalar Devam Ediyor

Afyonkarahisar Kuzey Atıksu Kollektör Hattı İnşaatında Çalışmalar Devam Ediyor

Afyonkarahisar Kuzey Atıksu Kollektör Hattı İnşaatında Çalışmalar Devam Ediyor
09 Mayıs 2020 - 18:11 - Güncelleme: 09 Mayıs 2020 - 19:15

 
Devlet Su İşleri tarafından yapılmakta olan Afyonkarahisar Kuzey Atıksu Kollektör Hattı İnşaatında Çalışmalar Devam Ediyor.

Afyonkarahisar Kuzey Atıksu Kollektör Hattı projesi İle; Afyonkarahisar Şehir Merkezinin Kuzeyinde Bulunan; Susuz, Beyyazı, Çıkrık , Fethibey, Çayırbağ Beldeleri, Erenler Mahallesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Kampüsü ve Organize Sanayi Bölgesinin Atıksuları, 41 km'lik Bir Hat ile Afyonkarahisar Merkez Atıksu Arıtma Tesisine aktarılması sağlanacak.

DSİ ISPARTA BÖLGE MÜDÜRÜ AFYON’DAKİ YATIRIMLARI GEZDİ
DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber Afyonkarahisar’da DSİ yatırımlarında incelemelerde bulunarak , Afyonkarahisar Dinar Çölovası Kapalı Havza Atıksu Arıtma Tesisindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi.Bölge Müdürü berber ayrıca Karacaören Göleti ve Çay barajı inşaatlarında da incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

BÖLGE MÜDÜRÜ TALİMAT VERDİ
DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Afyonkarahisar Şuhut 25 Ağustos Zafer Göleti sulamasında meydana gelen arızayı yerinde inceleyerek, acilen onarılması talimatını da verdi.

GÖLETLER FUL DOLDU
Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesinde bulunan Şuhut Ortapınar , Şuhut 25 Ağustos Zafer ve Şuhut Aydın Göletinde toplam 5.9 milyon metreküp su toplanırken ,11 bin 890 dekar tarım arazisinin de modern sulam sistemleri ile sulanacağı öğrenildi.

Afyonkarahisar Şuhut Ortapınar Göletinde su seviyesi maksimum düzeye ulaştı. 1.27 milyon m³ su depolama kapasitesine sahip göletten 3.120 dekar tarımsal arazinin modern sulama sistemi ile sulanmasını sağlanacak.

Afyonkarahisar Şuhut 25 Ağustos Zafer Göletinde su seviyesi maksimum düzeye ulaştı. 1.9 milyon m³ su depolama kapasitesine sahip göletten 2.640 dekar tarımsal arazinin modern sulama sistemi ile sulanacak.

Afyonkarahisar Şuhut Aydın Göletinde su seviyesi maksimum düzeye ulaştı. 2 milyon m³ su depolama kapasitesine sahip gölet 4.700 dekar tarımsal arazinin modern sulama sistemi ile sulanmasını sağlayacak.

Afyonkarahisar Merkez Değirmenayvalı Göletinde su seviyesi maksimum düzeye ulaştı. 730.000 m³ su depolama kapasitesine sahip göletin 1.430 dekar tarımsal arazinin modern sulama sistemi ile sulanmasını sağlayacağı bildirildi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum