phishing

Afyonkarahisar’ın ilk Asansörlü üst geçidi inşaatı başladı

Afyonkarahisar’ın ilk Asansörlü üst geçidi inşaatı başladı

Afyonkarahisar’ın ilk Asansörlü üst geçidi inşaatı başladı
30 Mayıs 2020 - 14:06


 
Afyonkarahisar belediye başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaatleri arasında yer alan 3 tane üst geçit projesinden ilki okullar bölgesi olarak bilinen Atatürk caddesinde başladı.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaatleri arasında yer alan ,Kentin yaya trafiğini rahatlaması,engelli yaşlı ve çocukların ulaşımlarını daha güvenli bir şekilde sağlamaları amacıyla şehrin üç farklı bölgesinde üç adet yaya üst geçidinden ilkinin yapımına okullar bölgesi olarak da bilinen Atatürk caddesinde başlandı.
Başkan Zeybek’in seçim vaatleri arasında yer alan 3 üst geçitten ilkine Atatürk caddesinde başlanırken diğer iki üst geçit ise Hastaneler bölgesi ve İnönü caddesi üzerinde tasarlanan araç ve yaya sirkülasyonun en yoğun olduğu yerlere yapılması planlanıyor.
Yürüyen merdivenli ve aynı anda 16 kişinin binebileceği asansörlü olarak tasarlanan üst geçitlerin sahip oldukları görünüm itibariyle Afyonkarahisar’ın görünümüne ihtişam kazandıracağı düşünülmektedir.
Konuya ilişkin açıklama yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ;”31 Mart yerel seçimlerinde seçim vaatlerimizden olan Üst geçit projelerimizden ilkine başladık.Okullar bölgesi olarak bilinen günde yaklaşık 2 bin öğrencimizin geçiş yaptığı Atatürk Caddesi'ne aynı anda 16 kişinin binebileceği asansörlü üst geçidi en kısa sürede hizmetinize sunacağız.” Dedi.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum