phishing

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Farklı Pozisyonlarda 64 Personel Alım yapacak

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Farklı Pozisyonlarda 64 Personel Alım yapacak

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Farklı Pozisyonlarda 64 Personel Alım yapacak
05 Mayıs 2019 - 14:03


 
 
Afyonkarahisar İl Özel İdaresi 64 işçi alım ilanı yayımlattı. Yayımlanan ilan ile 19 pozisyonda personel alımı yapılıyor. Mühendis, operatör, şoför, güvenlik görevlisi gibi birçok personele ihtiyaç duyulan alım için başvurular yakında başlıyor.
 
Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarafından yapılan duyuruya göre işçi statüsünde farklı iş kollarında değerlendirmek üzere 64 personele ihtiyaç olduğu bildirildi. Duyuru Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) Kurum dışı ilanlar olarak yayımlandı.
 
PERSONEL ALIM SAYISI VE POZİSYONLARI
İl Özel İdaresi çoğunluğunu şoför alımının oluşturduğu ilanda çeşitli meslek operatörlerinden özel güvenliğe kadar birçok personel alımı yapıyor. Alım yapılan pozisyon ve sayıları şöyle:
 
2 Kişi Silindir Operatörü,
1 kişi Yükleyici Loder Operatörü,
1 kişi Bekoloder Loder Opratörü,
1 kişi Plent Baş Operatörü,
1 kişi Plent Elektrik Operatörü,
1 Kişi Asfalt Serici Operatörü,
2 kişi Asfalt Serici Operatör Yardımcısı,
2 kişi Plent Yağcısı,
1 Kişi Maden Mühendisi,
3 Kişi Motor Usta Yardımcısı,
1 kişi Kaynak Usta yardımcısı,
3 Kişi Hafif Şase Usta Yardımcısı,
1 Kişi Ağır Şase usta yardımcısı,
2 Kişi İnşaat Ustası,
24 Kişi Kamyon Şoförü,
3 Kişi otobüs Şoförü,
3 Kişi Özel Güvenlik,
4 Kişi Bina ve Mal Bakımcısı,
5 Kişi Beden İşçisi
BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
Başvuracak adaylardan genel şart olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, Afyonkarahisar veya Kırşehir illerinde ikamet ediyor olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak,m edeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, askerliğini yapmış olmak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak nitelikleri aranmaktadır. Operatörlük başvuruları için ilgili operatörlük belgesi, güvenlik görevlisi alımı için de güvenlik görevlisi sertifikası, şoför alımları için ise kamyon ya da otobüs kullanmaya izin veren ehliyet türleri gerekmektedir. Adaylarda başvuru da bulunacağı pozisyon için deneyimli olma niteliği de aranmaktadır.
 
BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ
Afyonkarahisar İl Özel İdaresi işçi alım ilanı İŞKUR sitesinde Kurum Dışı Alım olarak yayımlanmıştır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ilgili belgeler ile birlikte Afyonkarahisar İl özel İdaresinden başvuru yapmalıdırlar. Bu ilan için İŞKUR’a gidilmeyecektir. Başvurular 06 mayıs 2019 tarihi pazartesi günü itibari ile başlayacak olup en geç 10 Mayıs 2019 tarihine kadar devam edecektir.

aktuel.net

YORUMLAR

  • 0 Yorum