phishing

Afyonkarahisar’daki CHP’li belediyelerin taleplerini dile getirdi

Afyonkarahisar’daki CHP’li belediyelerin taleplerini dile getirdi

Afyonkarahisar’daki CHP’li belediyelerin taleplerini dile getirdi
05 Nisan 2020 - 17:07



 
Afyonkarahisar CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz Afyonkarahisar’daki CHP’li belediyelerin Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizdeki belediye başkanlarımız da, birbirinden değerli, başarılı çalışmalar yaparak, diğer belediyelere örnek olduklarını ifade etti.
Afyonkarahisar CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
Başta büyükşehir belediyelerimiz olmak üzere, tüm il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız, ülke genelinde “Derman Belediyecilik” ve “Sosyal Belediyecilik” üzerine çok başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Bu başarılı çalışmalar, özellikle korona salgını sürecinde daha net ortaya çıkmıştır.
Afyon’umuz da, Dazkırı ve İhsaniye ilçe belediyeleri ile Sultandağı ilçemize bağlı Dereçine ve Yeşilçiftlik belde belediye başkanlıkları CHP’den seçilmişlerdir.
Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizdeki belediye başkanlarımız da, birbirinden değerli, başarılı çalışmalar yaparak, diğer belediyelere örnek oluyorlar.
Gururumuz CHP’li belediyelerin olduğu yörenin insanları, virüs salgını sürecinde yapılan bu değerli hizmetlere hiç yabancı değiller. Çünkü normal süreçte de, halkçı belediyeciliğin hizmetlerini birebir yaşadıklarından dolayı hayatlarından son derece memnun.
Belediyelerimiz yaptıkları rutin işlerinin yanında, tüm mahalle, sokak, işyerleri, pazaryerleri, camiler, okullar, çöp konteynerleri, toplu taşıma araçları ve gerekli tüm alanları sürekli olarak dezenfekte etmekte, halka maske, eldiven gibi koruyucu maddeler dağıtılmaktadır.
Yaptıkları en önemli işlerden biri de, koruyucu malzemelerin kullanımı ve virüsten korunmanın yollarını sürekli eğitimler vererek, halka anlatmak, halkı bilinçlendirmek.
Böylesi güzel hizmetleri başarıyla yapan belediye başkanlarımızın, daha daha iyi hizmet verebilmek için bir takım önemli talepleri var.
Koruyucu malzemeye (maske, eldiven, dezenfektan vb.) ihtiyaçları var.
Belediyelerimizin giderleri salgın nedeniyle arttığı için ek ödenek sağlanmalıdır.
SGK, vergi ödemelerinden, bu olağanüstü durum geçinceye kadar muaf tutulması.
İller bankasına olan borçların ve kamu borçlarının 1 yıl ertelenmesi ya da mümkünse silinmesi ve personel alımı konusunda esneklik sağlanmasını önemle talep ediyoruz.
Ülkemizin de içinde bulunduğu bu zor günleri, birlik, beraberlik içerisinde, dayanışarak aşacağız. Bu kara günler elbette geride kalacak ve daha güzel daha aydınlık günler gelecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum