phishing

Afyonkarahisar’da yeni MÜSİAD başkanı basınla buluşacak

Afyonkarahisar’da yeni MÜSİAD başkanı basınla buluşacak

Afyonkarahisar’da yeni MÜSİAD başkanı basınla buluşacak
10 Nisan 2018 - 02:35

Geçtiğimiz hafta içerisinde MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilciliğinde kan değişikliğine gidilmiş ve Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Neoldum görevden alınarak yerine işadamı Ahmet Karakol atanmıştı.

Çiçeği burnun başkan atandıktan sonra protokol üyelerini ziyaret ederek bir dizi resmi tanışma ziyaretlerinde bulunarak protokol üyeleri ile tanışmışlardı.

MÜSİAD’ın Çiçeği burnundaki yeni başkanı Ahmet Karakol şimdi de medya mensuplarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

MÜSİAD başkanı Karakol Yarın Saat 10:00 da sahibi bulunduğu Afyonkarahisar Atlıspor Kulübünde Afyonkarahisar’da görev yapan medya mensuplarıyla kahvaltılı bir basın toplantısında tanışmak için bir araya gelecek.

Konuya ilişkin olarak yapılan davette yeralan açıklama şöyle; ”Geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Afyonkarahisar Temsilcilik Başkanlığı tarafıma tevdi edildi. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile devraldığımız bu görevi İlimize ve Ülkemize faydalı olabilmek adına en etkin şekilde yapabilme gayretinde olacağız. Bu sürecin başında da sizlerle bir araya gelmek, hedeflerimizi sizlere anlatmak, sizlerin de düşüncelerini ve tavsiyelerini almak istiyoruz. Bu maksatla sizleri kahvaltılı basın toplantımıza davet ediyoruz. Göstereceğiniz ilgi ve icabete şimdiden teşekkür ediyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum