phishing

Afyonkarahisar'da sokağa çıkma kısıtlamasına Uyuluyor

Afyonkarahisar'da sokağa çıkma kısıtlamasına Uyuluyor

Afyonkarahisar'da sokağa çıkma kısıtlamasına Uyuluyor
23 Mayıs 2020 - 18:35 - Güncelleme: 24 Mayıs 2020 - 23:39


Afyonkarahisar'da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü ve Ramazan Bayramı arifesi olan bugün, sokak, meydan ve caddeler boş kaldı. Vatandaşların ise kısıtlama kurallarına uyduğu görüldü.
Afyonkarahisar’da koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı‘nı kapsayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla sokaklar boş kaldı. Kamu kurumlarında görevli personel ve kısıtlama kapsamı dışında olan vatandaşlar haricinde sokağa çıkma yasağına uyuldu.
Öte yandan sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde, kentin birçok yerine polis ekipleri tarafından uygulama noktaları kuruldu. Özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde ekipler, araçlardaki vatandaşların izin belgelerini kontrol etti. Denetimlerde izin belgesi olan vatandaşların maske takıp takmadığı da kontrol edildi.
Afyonkarahisar dahil olmak üzere 81 ilde gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlama kuralları ve uyarılarına uymayan vatandaşlara da cezai işlem uygulanıyor.

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİNDEN TEŞEKKÜR

Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamada kurallara ve yasaklara uyan vatandaşlara teşekkür edildi.
Afyonkarahisar Valiği sosyal medy hesaplarından yapılan açıklamada ;”23-26 mayıs tarihlerinde bayram süresince uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü Afyonkarahisar'da cadde ve sokaklar boş kaldı. Evlerinde kalan ve kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” Denildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum