phishing

Afyonkarahisar'da maske denetimleri sürüyor

Afyonkarahisar'da maske denetimleri sürüyor

Afyonkarahisar'da maske denetimleri sürüyor
14 Mayıs 2020 - 23:22


Afyonkarahisar'da maske denetimleri sürüyor Vatandaşlar maske takmanın zorunlu hale gelmesi uygulamasını destekliyor Afyonkarahisar'da vatandaşların maskesiz sokağa çıkmalarının yasaklanmasının ardından kolluk kuvvetleri kentin çeşitli noktalarında maske denetimi yapıyor.
Afyonkarahisar'da vatandaşların maskesiz sokağa çıkmalarının yasaklanmasının ardından kolluk kuvvetleri kentin çeşitli noktalarında maske denetimi yapıyor.Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Oruç ile İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar'ın da katıldığı toplantıda, önemli kararlar alınmıştı.
Toplantıda, sosyal alanlarda maske kullanılması ile ilgili kararda: "İlimiz genelinde, tüm vatandaşlarımızın sosyal iletişim halinde bulunulan alanlara, meydanlara, sokak ve caddelere, işyerlerine; maskesiz çıkmalarına/bulunmalarına izin verilmeyecek, sosyal mesafe kuralı ve maske kullanımına ilişkin kontrollere ağırlık verilecektir" denildi.Yasağın uyguladığı Afyonkarahisar'da kolluk kuvvetleri sokak ve caddelerde vatandaşları maske takmaları konusunda uyarıyor. Kolluk kuvvetleri tarafından maske takma zorunluluğundan haberi olmayan vatandaşlara bilgiler verilerek, maske takmaları söyleniyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum