phishing

Afyonkarahisar'da Kızılay sahada çalışıyor

Afyonkarahisar'da Kızılay sahada çalışıyor

Afyonkarahisar'da Kızılay sahada çalışıyor
25 Mart 2020 - 14:42 - Güncelleme: 26 Mart 2020 - 15:04


 
Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanlığı evinden çıkamayan yaşlıların için hazırlanan gıda ve hijyen kolilerini 'Vefa Sosyal Destek Grubu'na teslim etti.
İçişleri Bakanlığının korona virüs tedbirleri kapsamında yayımladığı genelgeyle sokağa çıkma sınırlaması getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar için 81 ilde uygulamaya konulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu', Afyonkarahisar'da çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlara yardım amaçlı kurulan grup İl Emniyet Müdürlüğü, jandarma, yerel yönetim, AFAD ve Kızılay görevlilerinden oluşuyor. Tek yaşayan vatandaşlar hızlıca tespit edilip, ihtiyaçları gideriliyor. Bu kapsamda evinden çıkamayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için Türk Kızılayı tarafından hazırlanan gıda ve hijyen kolileri 'Vefa Sosyal Destek Grubu'na teslim edildi. Gıda kolileri gün içinde görevliler tarafından evinden çıkamayan yardıma muhtaç kişilere teslim ediliyor.
 
Kızılay sahada çalışıyor
Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar yaptığı açıklamada, vatandaşların tüm ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi. Başkan Okyar şöyle devam etti:
“Bu hilâl bugünler için var!” Diyen Türk Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanı Fatih Okyar Yönetim Kurulu üyesi Seydi Yılmaz’ın Afyonkarahisar Valiliği Vefa Sosyal Destek Gurubu’nda yaptığı çalışmalara ilişkin bilgileri ve görselleri paylaştı.
Okyar paylaşımında şu bilgilere yer verdi;
Türk KIZILAY Afyonkarahisar İl Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Seydi Yılmaz Afyonkarahisar Valiliği Vefa Sosyal Destek Gurubu çalışmaları kapsamında 112 çağrı merkezine düşün 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi ailelerimizin isteklerini karşılamak için her zaman ki gibi bu gün de Afyonkarahisar sokaklarında idi . Ailelerimizin talepleri doğrultusunda market alışverişleri yapıldı , Kızılay gıda paketleri , maske ,konserve kıyma ve kavurma et dağıtımı yapıldı , insanların evinden çıkamadıkları bu dönemde gönüllülük esasına göre her türlü riski alarak Afyonkarahisar sokaklarında koşuşturun Kızılay gönüllüleri adına yönetim kurulu üyemiz Seydi Yılmaz’a şükranlarımızı sunarız
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum