phishing

Afyonkarahisar'da Karantinadakilere davullu zurnalı uğurlama

Afyonkarahisar'da Karantinadakilere davullu zurnalı uğurlama

Afyonkarahisar'da Karantinadakilere davullu zurnalı uğurlama
07 Mayıs 2020 - 14:54 - Güncelleme: 07 Mayıs 2020 - 17:01


 
Karantinadakilere davullu zurnalı uğurlama 361 Türk vatandaşı 14 günlük karantinanın ardından memleketlerine uğurlandı Karantinada bulanan vatandaşların 46 ile nakilleri gerçekleşti.
 
Kovid-19 salgını nedeniyle Afyonkarahisar'daki Bacım Sultan Kız Öğrenci Yurdu'nda bulunan Suudi Arabistan ve Fransa'dan 361 Türk vatandaşı 14 günlük karantinanın ardından bugün memleketlerine uğurlandı.
Arabistan ve Fransa'dan yurda dönüş çalışmaları kapsamında 361 Türk vatandaşı Türkiye'ye getirilerek Afyonkarahisar'daki Kredi ve Yurtlar Kurumu Bacım Sultan Kız Öğrenci Yurdu'nda karantinaya alınmıştı. 14 günlük karantina süreleri tamamlanan işçiler, sabah saatlerinde işlemlerinin tamamlanmasının ardından davul ve zurnayla zeybekler eşliğinde memleketlerine uğurlandı.
Yurttan çıkışta Afyonkarahisar belediyesi Zeybek ekibi ile karşılanan karantina süresi dolan vatandaşlara Orman İşletme Müdürlüğü tarafından memleketlerinde dikmeleri için lavanda fidanı hediye edildi.
Kendilerine gösterilen ilgi alakadan son derece memnun oldukları gözlendi. Bilindiği gibi 15 gün öncede 511 vatandaşımız bu yurtlarda karantinaya alınarak sürenin sonunda memleketlerine yolcu edilmişlerdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum