phishing

Afyonkarahisar’da Haşhaş Foto Safari

Afyonkarahisar’da Haşhaş Foto Safari

Afyonkarahisar’da Haşhaş Foto Safari
07 Haziran 2020 - 10:49


 
Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde yaklaşık 25 fotoğraf tutkunu, şehrin ismini aldığı "mor beyaz" haşhaş tarlalarındaki foto safariye katıldı.
Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhüyük Beldesi’nde organize edilen "Haşhaş Foto Safari"de Etkinliğe katılanlar tarafından çekilecek olan nitelikli fotoğraflardan 10 adedi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tanıtım hizmetlerinde kullanılmak üzere; talep edilecek.
Haşhaş Foto Safariye Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya,İbrahim Yurdunuseven,Sinanpaşa Kaymakamı Tuğba Demirer,Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır,Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal karaman ile Sinanpaşa protokolü katıldı.  
Haşhaş Foto Safaride çekilen Her katılımcının ait bir fotoğrafı, Kültür ve turizm İl Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından Afyonkarahisar halkının beğenisine sunularak,en çok beğeni alan fotoğrafın sahibi, iki kişilik yemek ve kitap ile ödüllendirilecek.
Yeni koronavirüs (Covid-19) kapsamında alınan tedbirler nedeniyle, sosyal mesafe kurallarına uyularak, sınırlı sayıda katılımcı kabul edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum