phishing

Afyonkarahisar'da Birkaç Evde Hasar Oluştu

Afyonkarahisar'da Birkaç Evde Hasar Oluştu

Afyonkarahisar'da Birkaç Evde Hasar Oluştu
08 Ağustos 2019 - 16:34

 
Denizli'nin Bozkurt ilçesinde, Richter ölçeğine göre 6,0 büyüklüğünde meydana gelen deprem, Afyonkarahisar başta olmak üzere çevredeki Antalya, Burdur ve Isparta illerinde de hissedildi.
 
DAZKIRI’DA YARALANANLAR VAR
Depremin merkez üssüne en yakın noktada bulunan Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesine bağlı Kızılören köyünde bazı evlerde hasar meydana geldi. Kızılören köyünde depremden kaynaklı ufak çaplı bir hasar meydana geldi. AFAD ekipleri bölgede incelemelerine başladı. Şu ana kadar yapılan tespitlerde yaralı veya can kaybının olmadığı bildiriliyor. Bazı evlerde küçük çaplı hasar meydana gelirken yaralı ve can kaybının olmaması ise sevindirdi.
Dazkırı Belediye başkanı İsmail Taylan Kurtuluş’a yaptığı açıklamada ilçe merkezinde mal ve can kaybı olmadığını belirterek köylerde bulunan evlerde çatlakların olduğunu ifade etti.Taylan;”Dazkırı merkezde deprem başladığında dışarı çıkarken yada balkondan atlayanlardan yaralılarımız var ancak can kaybı olmadı bu da sevindirici olan  tarafı tüm hemşerilerimize geçmiş olsun” dedi.
 
BAŞMAKÇI’DA DÜŞEN TUĞLADAN YARALANDI
 
Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde ise deprem sırasında düşen tuğladan bir vatandaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı İlk müdahalesinin ardından denizli devlet hastanesine sevk edilen yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum