phishing

Afyonkarahisar Belediyesi minibüsçülere maske ve dezenfektan dağıtıyor

Afyonkarahisar Belediyesi minibüsçülere maske ve dezenfektan dağıtıyor

Afyonkarahisar Belediyesi minibüsçülere maske ve dezenfektan dağıtıyor
13 Mayıs 2020 - 18:14 - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 - 23:52

 
Afyonkarahisar Belediyesi Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Minibüsçü esnafına maske ve el dezenfektanı dağıtacak.
Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında yapılan görüşme ile oda üyelerine maske ve dezenfektan dağıtılması kararlaştırıldı.
Afyonkarahisar Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında kentte toplu taşıma hizmeti veren şoför esnafına ücretsiz olarak hijyen seti ile birlikte siperlik maske dağıttı. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı etkin bir mücadele yürüten Afyonkarahisar Belediyesi, her alanda faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, berber ve kuaförlerin ardından şimdi de şoför esnafına hijyen seti desteğinde bulundu. Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Veli Seyman Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.
Afyonkarahisar Belediyesi alınan kararın ilk uygulamasına da Harbiş Minibüs durağından başladı.
Konuya ilişkin Afyonkarahisar Belediyesi sosyla medya hesabından yapılan açıklamada ;” Afyonkarahisar Belediyesi olarak Şoförler Odası ile yaptığımız görüşme neticesinde tüm oda üyelerine tıbbi maske ve el dezenfektanı dağıtma kararı aldık. Bu kararımızın ilk uygulamasına #Harbiş dolmuş durağımızdan başladık. Sırasıyla planlama dahilinde tüm Şoförler Odası üyelerine maske ve el dezenfektanı dağıtacağız. Helal yoldan evine rızık götürmek için çalışan tüm minibüsçü esnafımızın Rabbim işini rast getirsin...” denildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum