phishing

Afyonkarahisar Belediye Çocuk Korosundan Muhteşem Konser

Afyonkarahisar Belediye Çocuk Korosundan Muhteşem Konser

Afyonkarahisar Belediye Çocuk Korosundan Muhteşem Konser
09 Mayıs 2023 - 08:35 - Güncelleme: 09 Mayıs 2023 - 11:29


 
        Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatlarıyla kültür ve sanatsal faaliyetleri şehrimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi'nin 2019 yılından beri çalışmalarına devam eden Çocuk Korosu muhteşem bir konser verdi.
Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kültür Sanat Akademisi Çocuk Korosu yoğun katılımlı 'Bahar Şarkıları' konserine imza attı. Türk Sanat Müziği alanında Afyonkarahisar’da ilk defa kurulan Çocuk Korosu TRT repertuvarında yer alan çocuk şarkılarını Afyonkarahisarlılar için seslendirdi.
KÜLTÜR SANAT AKADEMİSİ TSM ÇOCUK KOROSU KONSERİ
Kürşat Bertuğ Arıcan Şefliğinde birbirinden değerli eserleri seslendiren 30'a yakın çocuk büyük beğeni topladı. Konserde çocukların zevkle seslendirdiği konukların da ilgiyle dinlediği eserler ses aralığı ve ritimsel özellikleri ön planda tutularak, çocuklar için özel hazırlanan repertuarlardan seçildi. Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde coşku dolu anlar yaşandı. Ayrıca konserde katip ve katibe gösterisi de sunuldu.
Konserin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Koro Şefi Kürşat Bertuğ Arıcan ve çocukları tebrik etti. Günün anısına çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum