phishing

Afyonkarahisar Barosu : CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Afyonkarahisar Barosu : CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Afyonkarahisar Barosu : CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz
22 Nisan 2019 - 08:52


Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay şahin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.
Afyonkarahisar Barosu Başkanı Şahin imzasıyla yapılan kınamada şu görüşlere yer verildi;
PKK/YPG türevi hain ve soysuzların şehid ettiği Yener Kırıkçı için düzenlenen cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ya bir saldırı düzenlenmiştir.
Şehid cenazesi törenleri gibi, tüm farklılıklarımızı bir yana bırakarak sadece Büyük Türk Milletinin bir ferdi olarak birbirimize kenetleneceğimiz, tasada ve kederde birleşip kenetleneceğimiz bir ortamda gelinen nokta üzücü ve düşündürücüdür.
Tam da hain ve zalim terör örgütlerinin, PKK,PYD,YPG, DHKPC, DAEŞ gibi bizi bölmek ve birbirimize düşürmek isteyen satılmışların, emperyalizmin maşaları ve uzantılarının isteyeceği bu görüntü gerçekten bize hiç yakışmamıştır!
Vatanımızın, milletimizin, devletimizin ve bekamızın her türlü siyesi mülahaza ve kaygıların üzerinde olduğu, şehid kanlarıyla rengini bulan bayrağımızın altında düşmanı sevindiren manzaraların asla kabul edilemeyeceği aşikardır.
Varsa bir kinimiz bunu vatan ve millet düşmanlarına yöneltmek, şehidimizin kanı ellerine bulaşan PKK ve yandaşlarına husumet beslemek gerekirken şehidimizin acısını paylaşan, ailesine taziye için orada bulunan CHP Genel Başkanına saldırmak hiçbir gerekçeyle izah edilemez, hafife alınamaz ve geçiştirilemez!
Milletimizi birbirine düşürmeyi amaçlayan veya bu neticeyi doğuran, kardeşi kardeşe düşmen etmeye yönelmiş bu saldırıyı en sert biçimde kınıyoruz.
Bu vesile ile sevinçte ve tasada bir arada bulunan , her biri bir diğeriyle kardeş olan fertlerden oluşan büyük ve köklü bir millet olduğumuzu hatırlatıyor, dahili ve harici bedhahları sevindirecek bu menfur olayın bir an önce telafi edilerek yeniden birlik ve kardeşlik mesajları ile herkesi, hep birlikte kucaklaşmaya davet ediyoruz
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum