phishing

Afyon'a Atanan Hakim ve Savcıların isimleri belli oldu işte tam liste

Afyon'a Atanan Hakim ve Savcıların isimleri belli oldu işte tam liste

Afyon'a Atanan Hakim ve Savcıların isimleri belli oldu işte tam liste
08 Haziran 2017 - 18:34 - Güncelleme: 08 Haziran 2017 - 18:42

 

HSK kararnamesi yayınladı:

Afyon’a 43 hakim ve savcı 

 

 

Dün yayımlanan HSK’nın atama kararname ile Afyonkarahisar merkez ve ilçelerine toplam 43 hakim ve savcı atandı

 

ÖMER BAĞLAN- Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) yeni hakim ve savcıların atanmasına ilişkin kararnamesi, Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı. Kararname ile 3 bin 22 adli yargı hakimi ve cumhuriyet savcısı ile 918 idari yargı hakimi kura yöntemiyle atandı. Kararname ile Afyonkarahisar merkez ve ilçelerine toplam 43 hakim ve savcı atandı. Yeni kararname ile ilimize 17 cumhuriyet savcı ve 26 hakim atandı.Ayrıca yapılan idari yargı atamalarından ilimize herhangi bir hakim atanmadığı da edinilen bilgiler arasında.

EN ÇOK ATAMA BOLVADİN’E

Hakim ve savcı atamasında birinci sırayı 8 hakim ve savcı ile Bolvadin alırken, ikinci sırayı 6 hakim ve savcı ile Afyonkarahisar Merkez ve Çay aldı.Üçüncü sırayı ise 5 hakim ve savcı ile Emirdağ ve Sandıklı paylaştı. Dazkırı ve Dinar ise 4 hakim ve savcı atamasıyla dördüncü sırada yer aldı.Sinanpaşa 3 hakim ve savcı atamasıyla beşinci sırada yer alırken, İscehisar ise 2 hakim ve savcı atamasıyla son sırada yer aldı.

 MERKEZE 3 HAKİM 3 SAVCI

İbrahim İbrahimoğlu, Ebru Köroğlu ve Ayşegül Yüce Şubur Afyonkarahisar Hakimliğine atanırken,Mehmet Ali Kiraz, R.Şaban Durmaz ve Süleyman Can Koca Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcılığına atanan isimler oldu.

BOLVADİNE 5 HAKİM 3 SAVCI

Dilek Özcan Haskız Hüyük Merve öz Ayşenur köse Berna şan Bolvadin Hakimliğine atanırken,Furkan Öztürk Elif Çetinalp Koç ve Hakan Rana ise Bolvadin Cumhuriyet Savcılığına atandılar.

DAZKIRI’YA 2 HAKİM 2 SAVCI

Gülcan Eyisan VE Merve Turgut Dazkırı Hakimliğine atanırken,İdris Kaşa ve Mahmut Çelik Dazkırı Cumhuriyet Savcılığına atanan isimler oldu.

EMİRDAĞ 3 SAVCI 2 HAKİM

Alper Oğuz, Çoşkun Çağlar Yılmaz ve Uğur Mican Emirdağ Cumhuriyet Savcılığına atanırken,Özgün Özer ve Fatma Tuğçe Okur Emirdağ Hakimliğine atandılar.

SİNANPAŞAYA 2 HAKİM 1 SAVCI

Emel Urfalıoğlu ve Buğra Erdem Sinanpaşa Hakimliğine atanırken,Eren Cem Kılınç ise  Sinanpaşa Cumhuriyet Savcılığına atandı.

DİNAR’A SAVCI YOK HAKİM ATANDI

Hatice Ünal, Ferhat Akdoğan, Tuğçe Özkan ve Sema Tekin Dinar Hakimliğine atanan isimler oldular.

SANDIKLI’YA 3 HAKİM 2 SAVCI

Ezgi Kaplan ve Şükrü Yiğenoğlu Sandıklı Cumhuriyet Savcılığına atanırken,Baki Öner,

Ceren Çetindere Bülbül ve Samet Küçükaslan Sandıklı Hakimliğine atandılar.

İCEHİSARA 2 HAKİM ATANDI

Müjgan Bülbül ve Mustafa Cirit İscehisar Hakimliğine atanan isimler oldu.

ÇAY’A 3 HAKİM 3 SAVCI

Ömer Çiftçi, Melike Emecen ve Melahat Eryiğit Çay Hakimliğine atanırken,Rabia Rana Şanlı Maksut Aral ve Ahmet Kabadayı ise Çay Cumhuriyet Savcılığına atanan isimler oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum