phishing

Afyon Kirazı indirimli gönderilebilecek

Afyon Kirazı indirimli gönderilebilecek

Afyon Kirazı indirimli gönderilebilecek
10 Haziran 2020 - 09:38


 
Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü , Bölgesel İndirim Kampanyası düzenleyerek, vatandaşların faydalanabileceği Afyon’un meşhur ve Türkiye çapında tanınmış marka ürünü olan Kiraz gönderilerine,2 ay süreyle % otuz indirim uygulayacak.
Konuya ilişkin olarak PTT Baş müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle ;
 
PTT olarak, günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye uygun, müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Söz konusu çalışmalarımızdaki temel politikamız; değişim, dönüşüm ve gelişime uygun, yenilikçi bir anlayışla hizmetlerimizi Ülkemizin en ücra köşesine kadar götürerek, ekonomiye katkıda bulunmak temel ilkelerimizdendir.
Bu çalışmalar kapsamında, Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak, Bölgesel İndirim Kampanyası düzenleyerek, vatandaşlarımızın faydalanabileceği Afyon’umuzun meşhur ve Türkiye çapında tanınmış marka ürünü olan Kiraz gönderilerine, 10/06/2020 ile 10/08/2020 tarihleri arasında 2 ay süreyle yüzde 30 indirim uygulanacaktır.
Kiraz göndermek isteyen vatandaşlarımız, kargo ücretlerinde İlimize özel olarak belirtilen sürede %30 indirimden faydalanabileceklerdir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum