phishing

Afyon İçin Vefa Vakti

Afyon İçin Vefa Vakti

Afyon İçin Vefa Vakti
02 Nisan 2020 - 14:11 - Güncelleme: 02 Nisan 2020 - 21:00

 
      Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, MÜSİAD, AFSİAD, TÜMSİAD, Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın işbirliğinde "Afyon İçin Vefa Vakti” kampanyası başladı.?
 
         Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası,  Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, MÜSİAD, AFSİAD, TÜMSİAD, Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın işbirliğinde yürütülecek olan “Afyon İçin Vefa Vakti”  kampanyası hayırseverler ile  bu dönemde ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızı buluşturacak. Kampanyada üç grup halinde hazırlanacak gıda paketleri için ödemeler, anlaşmalı marketin hesabında toplanacak. Daha sonra firma tarafından hazırlanacak gıda paketleri Afyonkarahisar Belediyesi ve Vefa Destek Grubu aracılığı ile tespit edilen ailelere dağıtılacak.
 
         Kampanya ile ilgili düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, milletimizin el ele vererek bu musibetin üstesinden geleceğini söyledi. Başkan Zeybek, STK’lar tarafından başlatılan kampanyanın destekçisi olacaklarını ifade etti.
 
         ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, TÜMSİAD  Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Birliktir, koronavirüs salgını dolayısıyla yaşanan  bu zor günlerde kampanyaya öncülük etmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek hayırlı olmasını dilediler. Hayırseverlerimiz, 10 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar   ilgili firmanın Garanti Bankasına ait TR 37 0006 2001 5840 0006 294613 nolu hesaba paket desteğinde bulunabilirler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum