phishing

Afyon’dan Mehmetçiğe 10 ton lokum

Afyon’dan Mehmetçiğe 10 ton lokum

Afyon’dan Mehmetçiğe 10 ton lokum
16 Şubat 2018 - 10:45

 

 

Afyonkarahisar'da Ogaş markasıyla üretim yapan lokum firması, Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek vermek için bir tır dolusu yaklaşık, 10 ton Afyon Lokumu gönderdi.

Kentte en çok lokum üreten Ogaş firması, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından devam eden Afrin harekatına destek vermek için lokum gönderdi.

Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika önünde düzenlenen törende konuşan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koca, orduya ve güvenlik güçlerine olan desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi. Firmanın soyal medya hesabından yapılan açıklamada;”Allah’ım dinimiz,vatanımız, milletimiz, devletimiz, ezanımız için dahili ve hariçi vatan hainleri ile mücadelede cümle güvenlik güçlerimiz ve şanlı Türk ordumuz için Zeytin dalı Afrin operasyonunda görev yapan mehmetçiklerimize dualarla lokum göndermeyi nasip ettin. Hamdolsun.Yarabbim sebep olan ve emeği geçenlerden razı ol.Şanlı Türk ordumuzu ve cümle güvenlik güçlerimizi Afrin başta olmak üzere tüm mücadelelerinde sen muzaffer eyle yarabbim.Aminnn.”

Sevkiyat öncesi bir konuşma yapan şirketin yönetim kurulu Başkanı Koca Bugünde ordumuzun ve Cunhurbaşkanımızın yanındayız dedi.Sonra hazırlnan lokumlar Afyonkarahisar İkmal ve garnizon komutanlığına teslim edilmek üzere yola çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum