phishing

Afyon'da tehlike çanları çalıyor

Afyon'da tehlike çanları çalıyor

Afyon'da tehlike çanları çalıyor
28 Mart 2020 - 16:23 - Güncelleme: 28 Mart 2020 - 16:34


 
Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini artırıyor ancak Afyonkarahisar’da hiçbir şey yokmuş gibi davrananların sayısı bir hayli fazla. Önceki akşam Fatih Pazar yerinde çekilen bir kare fotoğraf tehlike çanlarının çaldığına işaret etti.
Akşam saatlerinde Fatih Pazar Yeri’nde çekilen fotoğrafta çok sayıda vatandaşın pazar yerine akın ettiği görüldü. Fotoğraf bir vatandaş tarafından çekilip sosyal medya üzerinde paylaşıldı.  Koronavirüs salgınına aldırış etmeyen bu vatandaşların yer aldığı fotoğraf kamoyunu tedirgin etti. Hiç kimsenin hiçbir şey yokmuş gibi pazarda dolaşması “Afyon için tehlike çanları çalıyor” yorumlarına neden oldu.
İşadamı Galip Şanlı da, vatandaşın koronavirüs önlemlerine karşı duyarsızlığa sosyal medya hesabından isyan etti.
 
Şanlı, mesajında şunları yazdı:
 
"ÇOK SAYIN YETKLİLER VİRÜS YAYILMASINDA NE YAPSIN  BUGÜN AKŞAMÜSTÜ ÇEKİLMİŞ AFYONKARAHİSAR FATİH PAZAR YERİ  ESNAFA ÇALIŞANA ADAM GİBİ DESTEK VERİN,MİLLETTE EVİNDE OTURSUN  ESNAF BORCUNUN DERDİNDE  ÇALIŞANLAR EVDE EKMEK DERDİNDE  BU HALK PAZARINDA VİRÜSÜN BULAŞMAMA ŞANSI VARMI  ZENGİNE DESTEK AÇIKLAMAYA DEVAM EDERSENİZ BU MİLLET PAZARDADA GEZER,SOKAKTADA  Not:BU FOTOĞRAFI BEN ÇEKMEDİM BİR ARKADAŞIM ATMIŞ”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum