phishing

Afyon Bürokrasisinde Otizm Rüzgârı

Afyon Bürokrasisinde Otizm Rüzgârı

Afyon Bürokrasisinde Otizm Rüzgârı
30 Mart 2018 - 12:57

Afyon Otistik çocuklar Derneği Başkanı Fatma Kilci Kavas ve beraberindeki otizimli çocuklara Afyonkarahisar’daki devlet büyüklerini ve daire müdürlerini ziyaret ederek çeşitli güzelliklere imza attılar.

Afyonkarahisar bürokrasisinde adeta otizm rüzgarı estiren otizimli çocuklar ve onlara bu programda eşlik eden dernek başkanı Fatma Kilci Kavas sosyal medya hesabından yaptıkları etkinliği duyurdu.

Ziyaretlerine Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ile başlaya Otizimli çocuklar, Vali Mustafa Tutulmaz’ın masasının üstüne oturdular. Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’in telsizini ele geçiren otistikli çocuklar, Afyonkarahisar Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz’ın masasında ellerindeki oyuncak Arabalarını Sürdüler.

Daha sonra ziyaretlerine Aile Sosyal Politikalar il Müdürü Zekai İnan’ın makam koltuğunu ele geçiren çocuklar son ziyaret durağı olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın odasını da bir parça talan ettiler.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bilgilendirme yapan Otizmliler Dernek Başkanı Fatma Kilci Kavas ;” Ziyaretlerimizde çocuklarımızla Yakından ilgilenen Valimize, Belediye Başkanımıza, İl Müdürlüklerimize gösterdikleri misafirperverlik ve Hediyeleri ile yerel kamu spotumuza Verdikleri Destekler için teşekkür ederiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum