phishing

Adliye çalışanlarının iyilik kervanı gıda yardımında bulundu

Adliye çalışanlarının iyilik kervanı gıda yardımında bulundu

Adliye çalışanlarının iyilik kervanı gıda yardımında bulundu
17 Mayıs 2020 - 15:25


 
Afyonkarahisar Adliyesinde çalışan memurların ramazan ayı yardımı için aralarında çalışma başlattılar. Afyonkarahisar Adliyesinde çalışanlarının başlattığı ramazanda gıda yardımı çalışmalarında herkes kendi karınca kararınca katkıda bulunarak oluşturulan gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Afyonkarahisar Adliyesi'nde çalışan bir grup memur kendi aralarında topladıkları gıda maddelerinden yaptıkları gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.
Küçük çaplı olarak düşünülen Yardım çalışmaları,çevredekilerin de katılmasıyla birlikte çığ gibi büyüyerek çoğaldı.Ramazan ayının da bereketiyle iyilik kervanına katılmak isteyenlerin sayıda da her geçen gün arttı.Gıda kolisi hazırlandığını öğrenen adliye çalışanlarının aileleri, komşuları ve arkadaşları da destek verince kocaman bir iyilik kervanı oluşmuş oldu.
Çevrelerinde birkaç kişiye yardım etmek için yola çıkan adliye çalışanı memurlar,etrafın arkadaşların eş dost ve tanıdıklar ile iş adamlarının verdikleri desteklerle kocaman bir iyiliğe imza attılar.
Allah iyilerin sayısını artırsın.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum