phishing

ABİGEM Fizibilite Raporu ve Fayda Maliyet Analizi Eğitimi Düzenledi

ABİGEM Fizibilite Raporu ve Fayda Maliyet Analizi Eğitimi Düzenledi

ABİGEM Fizibilite Raporu ve Fayda Maliyet Analizi Eğitimi Düzenledi
11 Mayıs 2019 - 14:39

 
Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş. tarafından TR33 Bölgesi’ndeki ortaklarının yararlanması amacıyla hazırlanan proje kapsamında Fizibilite Raporu ve Fayda Maliyet Analizi Hazırlanması Eğitimi düzenlendi.
 
Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan eğitim faaliyeti 25-26 Nisan 2019 ile 09-10 Mayıs 2019 tarihlerinde Afyonkarahisar’ da düzenlendi. Eğitime Afyonkarahisar ABİGEM’in yanı sıra, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası personelleri katılım sağladı. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
 
Eğitim sonunda açıklama yapan ABİGEM Direktörü Özgür Demir; Eğitime katılım sağlayan kuruluşların bundan sonraki süreçte yapacakları proje ve yatırımlarında maliyet analizlerini kendilerinin yapabileceğini, yatırımların fayda sağlayıp sağlamayacağını önceden ortaya koyabileceklerini söyledi. Ayrıca bu faaliyeti destekleyen Zafer Kalkınma Ajansı’na teşekkür eden Demir, bundan sonra da ABİGEM olarak Bölgemizin gelişmesi için gerekli olan çalışmaları sürdüreceklerini vurguladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum