phishing

9. Cumhurbaşkanı Demirel, ölüm yıldönümünde anıldı

9. Cumhurbaşkanı Demirel, ölüm yıldönümünde anıldı

9. Cumhurbaşkanı Demirel, ölüm yıldönümünde anıldı
19 Haziran 2017 - 18:35

9. Cumhurbaşkanı Demirel, ölüm yıldönümünde anıldı

 

KURTULUŞ-Türk siyasetinde merkez sağın tek temsilcisi, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, vefatının 2. yıldönümünde doğum yeri İslamköy’de Çalcatepe’deki kabri başında anıldı. Baba lakabıyla anılan Demirel’in ölüm yıl dönümü Babalar Gününe denk gelirken, Demokrat Genel Başkanı Gültekin Uysal, genel merkez yöneticileri ve teşkilatları Isparta İslamköy Çalcatepe’dye akın etti. Düzenlenen törende bir 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kabrine çelenk bırakan Uysal, ardından bir konuşma yaptı.

Genel Başkan Uysal ve partilileri, Demirel’in hizmetlerinin Yüce Allah katında kabul ve karşılığı olması dilekleriyle okunan hatim ve dualara iştirak ettiler.

İDEALLERİNİZE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

Törenden sonra Genel Başkanı Uysal, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’ni de ziyaret ederek Şeref Defterini imzaladı. Uysal, deftere şu satırları yazdı:

 “Değerli Cumhurbaşkanım;

 Vefatınızın 2.yıldönümünde inanmış, fedakar dava ve mücadele arkadaşlarımızla bir kez daha manevi huzurunuzdayız.

Milletlerin tarihinin bir tarafıyla da kahraman evlatlarının tarihi olduğunu biliyoruz. Bu milletin kahraman bir evladı olarak Anadolu’nun dağına taşına hizmetlerinizi, diğer boyutuyla da demokrasi mevhumunu kazıdınız.

Bugün millet olma hüviyeti ve tarih şuuruna sahip evlatlarınız olarak bu büyük geçmişe, icraatlarınıza, ortaya koyduğunuz değer ve ideallere sonuna kadar sahip çıkacağımıza bir kez daha manevi huzurunuzda söz veriyoruz. Ruhunuz şad olsun.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum