phishing

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun
08 Mart 2020 - 18:04

 
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek’in himayelerinde Kent Konseyi Kadın Meclisi ile birlikte düzenlenen programda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.Programa Vali Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz, İl protokolünün eşleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu, Şehit Anneleri, Belediye Meclis Üyelerinin eşleri, AK Parti İl Yönetimi kadın teşkilatı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve daire müdürlerinin eşleri katıldı. 
 
EKMEĞİNİ TAŞTAN ÇIKARTAN BÜTÜN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ
 
Şehitlerimiz ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ve dualarla başlayan programın açılış konuşmasını Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu yaptı.Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eden Canser Kuzu, ekmeğini taştan çıkartan bütün kadınlarımızın her daim yanında olduklarını söyledi. Kadınların yedikleri yemekle değil, sevgiyle doyduğuna dikkat çeken Kuzu; yine kadınımız aldığı nefesle değil, verdiği güvenli yaşar. Hepiniz nadide çiçeksiniz. Çiçekler kırılgandır ama dallarını koparamayacak kadar güçlüdürler. Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Kadınlar Günümüzü kutluyorum” dedi.
 
“ÜLKEMİZİN TEMEL TAŞI KADINLARIMIZDIR”
 
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek ise kadınlarımızın ülkemizin ilerlemesinde büyük emekleri olduğuna işaret etti. Geleceğimizin temel taşı olan kadınların her türlü takdiri hak ettiğini ifade eden Sevim Zeybek, “ Bu duygu ve düşüncelerle “Cennet Annelerin Ayakları Altındadır” Hadis-i Şerif’inden yola çıkarak başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum” dedi.
 
“BİZLER HAYATIN TEMELİYİZ”
 
Vali Mustafa Tututlamaz’ın eşi Fatma Tutulmaz ise programa katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek konuşmasına başladı. Kadınların yüreğinin merhamet, fedakarlık dolu olduğunu ifade eden Fatma Tutulmaz, Kadınlar olarak bizler hayatı her daim şekillendiren insanlarız. En son nokta her ne kadar beyler gibi gözükse de illa ki çocuklarımız annesine danışır, eşlerimiz bizlere danışır. Bizler aslında hayatın temeliyiz. Hayatı inceden de olsa yönlendiren insanlar bizleriz. Bu duyu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum