phishing

2.Amatör ligde 5.Hafta sonunda toplu sonuçlar

2.Amatör ligde 5.Hafta sonunda toplu sonuçlar

2.Amatör ligde 5.Hafta sonunda toplu sonuçlar
26 Mart 2018 - 02:33

2.Amatör ligin 5.Haftasında toplam A,B,C gruplarında 3 er tane olmak üzere toplam 9 karşılaşma oynandı.

2.Amatör ligin 5.Haftasında A grubu lideri Gazlıgöl Gençlikspor Güney Gençlikspor ile karşıkarşıya gelemedi.Karşılaşmaya çıkmayan Güney Gençlikspor 3-0 hükmen mağlup sayıldı.A grubunda ligdeki 2.liği Büyükkalaeceik belediyespor ile 3.lüğü ise Mahmut köy ovam gençlikspor aldı. 2.Sıradaki Büyükkalaeceik belediyespor'un Lider Gazlıgöl Gençliksporu yakın takibi devam ediyor.Puan Farkı 2.

2.Amatör ligin 5.Haftasında B grubu lideri Nuribey Belediyespor Topaçspor ile karşıkarşıya geldi.Karşılaşmayı Nuribey Belediyespor 7-3 kazandı. Grubunda ligde 2.liği Taşoluk Belediyespor ile 3.lüğü ise Sinanpaşa Ayvalıspor aldı. 2.Sıradaki Taşoluk Belediyespor'un Lider Nuribey Belediyespor'u 1 farkla yakın takibi  ise devam ediyor.

2.Amatör ligin 5.Haftasında C grubu lideri Hocalar Belediyespor Yüreğil Alkimspor ile karşıkarşıya geldi.C grubunda ligde 2.liği Bayatspor ile 3.lüğü ise Afyon Gençlikspor aldı.  2. Sıradaki  Bayatspor ile puanları eşit olan ve averaj farkıyla Lider olan Hocalar Belediyespor'u yakın takibi devam ediyor.Ligin 3.sırasındaki Afyon Gençlikspor'un ilk iki sıradaki rakipleriyle arasındaki puan farkı ise 3.

2.Amatör lig C grubu ilerleyen haftalarda çekişmenin dahada artarak ligin daha heyecanlı hale gelmesi bekleniyor.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum