phishing

14 Mayıs sabahının veya ertesi gününün bütün uçak biletleri doldu  

14 Mayıs sabahının veya ertesi gününün bütün uçak biletleri doldu  

14 Mayıs sabahının veya ertesi gününün bütün uçak biletleri doldu  
04 Mayıs 2023 - 11:05


Prof. Dr. Ersan Şen Afyonkarahisar'da gençlerle bir araya geldi ve Şarkıcı Gülşen'in hükümlülüğüne karşı olduğunu açıkladı.
Ünlü hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, Afyonkarahisar Milletvekili adayı Avukat Hakan Şeref Olgun'un daveti üzerine Afyonkarahisar'ı ziyaret etti. Gençlerle gerçekleştirdiği söyleşide 15 Mayıs sabahının tüm uçak biletlerinin dolduğuna dair çarpıcı bir açıklama yaptı. Şen, "14 Mayıs sabahının veya ertesi gününün bütün uçak biletleri doldu. Millet nereye gideceğinin hesabını yapıyor" dedi.
Prof. Dr. Ersan Şen, Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Hakan Şeref Olgun ile birlikte gençlerle söyleşi gerçekleştirdi. Gençlerin "Şarkıcı Gülşen'e hapis cezası verilmesini hukuki buluyor musunuz?" sorusuna Şen, "Tutuklanması yanlıştı, verilen mahkûmiyet hükmü de yanlıştı" diyerek yanıt verdi. Şen, olayın ayrıntılarını anlatarak şöyle devam etti: "Gülşen olarak bilinen bir kişi, konserinde orkestrasından birisine hoş olmayan bir şaka yaptı. Bu olay, kendisinin şakalaşma olarak nitelendirdiği imam hatipler üzerinden 4 ay sonra gündeme geldi. Gerçekleşen hadisenin ardından 2 gün süreyle tutuklanan şarkıcı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçlamasıyla yargılandı. Ancak, ben hukuki bulmuyorum. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici konuşmalar yapmak yeterli değil, bununla birlikte kamu güvenliğinin de tehlikeye düşmesi gerekiyor."
Şen, 14 Mayıs sabahının veya ertesi gününün bütün uçak biletlerinin dolduğu konusunda da uyarıda bulundu. Bu durumun Türkiye'de bir ortam yarattığına dikkat çeken Şen, "Seçim sonucuna göre mahkeme kararlarının veya dava dosyalarının değişeceğini söyleyen propagandalara rastladınız mı? Türkiye'de hayat durmuş durumda, herkes pozisyon alıyor. Böyle bir ortamda sağlıklı bir uzlaşma olması gerekiyor." diyerek sözlerini tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum