phishing

10 Ocakta özel yayın yaptılar

10 Ocakta özel yayın yaptılar

10 Ocakta özel yayın yaptılar
08 Aralık 2018 - 22:39

 

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gün FM’de özel bir yayın düzenlendi. Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’ın hazırladığı ve Gazeteci İsmail Akar’ın sunduğu programa Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı ve Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçkükkurt, Gazeteciler Ahmet Tunca, Ömer Mazi ve Mustafa Dağhan konuk olarak katıldılar.

Programa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkana Adayı Mahmut Koçak, Türkeli Gazetesi Sahibi Hakkı Özsoy, Kanal 3-Gazete 3 Yöneticisi Mehmet Emin Güzbey, Hisar Gazetesi Sahibi Hakan Dilek, Kadınana Gazetesi Sahibi Canser Kuzu ve Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğlu telefonla katılarak tüm basın mensuplarının günlerini kutladılar.

Basın mensuplarının önemli bir görevi yerine getirdiğine işaret eden konuşmacılar zor görevlerinde basın mensuplarına başarılar dilediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum