phishing

Son Dakika….Bolvadin Belediyesi’nde çalışan personelin çocuğunun taşla düşürdüğü drone’yi Bolvadin Belediyesi’nden nasıl tamir ettirdiler ?

Son Dakika….Bolvadin Belediyesi’nde çalışan personelin çocuğunun taşla düşürdüğü drone’yi Bolvadin Belediyesi’nden nasıl tamir ettirdiler ?

Son Dakika….Bolvadin Belediyesi’nde çalışan personelin çocuğunun taşla düşürdüğü drone’yi Bolvadin Belediyesi’nden nasıl tamir ettirdiler ?
22 Kasım 2018 - 07:00 - Güncelleme: 22 Kasım 2018 - 08:24

 

 

Fatih Kayacan yönetimindeki Bolvadin Belediyesi’nde gün geçmiyor ki iddiaların ardı arkası kesilsin. Bolvadin Belediyesi tarafından yapılan organizasyonda çekim yapmak için kiralanan drone’nin kırıldığı iddia edildi.

Bolvadin Belediyesi tarafından yapılan organizasyonun havadan çekimlerinin yapılması için kiralanan drone isimli uçan cismin Bolvadin Belediyesi’nde çalışan bir personelin çocuğu tarafından havada uçarken taş atılarak düşürüldüğü iddia edildi.

Bolvadin Belediyesi personelinin çocuğu tarafından düşürüldüğü iddia edilen drone’nin kiralandığı ve kiraladıkları firmanın çekim parasını da ödemedikleri gibi düşen drone’nin tamir parasının da ödenmediği iddia edildi.

Antalyalı drone tamir servisi faturasını kestiği drone tamirat faturasının Tüm evrakların hazır olduğu halde ödenmesinin yapılmadığı iddia edildi. Drone’nin tamir bedelinin 3.160 TL olduğu iddia edildi. Drone’nin Bolvadin Belediyesi’nin envanterine kayıtlı olmadığı halde bu tamir bedelinin nasıl ödeneceği ise merak konusu oldu.

Drone’yi taşla düşüren Bolvadin Belediyesi çalışanından bu paranın maaşından kesilerek tahsil edileceği iddia edilirken, paranın Bolvadin Belediyesi’nde çalışan personelin ekonomik durumunun iyi olmaması nedeniyle böyle bir yola başvurulduğu iddia edildi.

Çekimi yapan drone firmasının yetkilisi ise çekim bedelinden vazgeçtiğini sadece drone’nin tamir bedelini ödeseler de razı olduğu ise gelen bilgiler arsında…

Drone’si düşürülen firma yetkilisi Ali Bey ,Bolvadin Belediyesi’nde Muhataplarının Bolvadin Belediyesi’nde  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri olduğunu ifade ederken drone ile ilgili olarak tamiratın yapıldığını fakat Bolvadin Belediyesi tarafında 3.160 TL tamir parasının tüm evraklarının hazır olmasına rağmen ödenmediğini iddia etti.

ŞİMDİ KURTULUŞ SORUYOR ?

1-Belediye envanterinde kayıtlı olmayan drone’nin tamir parası Bolvadin Belediyesi’nden nasıl ödenecek?

2-Bolvadin Belediyesi Çalışanının çocuğunun taşla düşürdüğü iddia edilen drone’nin parası neden Bolvadin Belediyesine fatura edilerek ödeniyor ?

3- Yapılan bu işlem yasal mevzuata uygun mu ?  

4-Çalışanın çocuğu tarafından düşürülen drone’nin parasının belediyeden ödenmesi yasal olarak mümkün olmamakla birlikte çalışana maaşından kesilmek üzere avans verilerek ödemenin yapılması sağlanabilirdi. Neden daha farklı bir yol izlendi yoksa bu tamir parası belediyeden mi karşılanacak ?

5-Yaptırılan işlerle alakalı ödeme süreleri neden bu kadar uzatılmaktadır ?

YORUMLAR

  • 0 Yorum