phishing
İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

Köşebaşı

GÖZTEPE SÜPER LİGE YÜKSELDİ

GÖZTEPE SÜPER LİGE YÜKSELDİ

 

 

 

 

İZMİR’İN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇTI

 

Sivasspor ve Yeni Malatyaspor ardından  Göztepespor  da Süper Lige yükselmeyi başardı.

İzmir futbol kulüplerinin süper lig hasreti GÖZ-GÖZ’ün Süper Lige çıkması ile son buldu.  En son  2010-2011 sezonunda Bucaspor ile süper ligde yer alan İzmir takımları tam 5 yıldır süper lig yolunu gözlüyordu. Altay, Karşıyaka, Göztepe, İzmirspor, Bucaspor arasından ipi göğüsleyen takım efsane teknik adam Yılmaz Vural’ın ekibi Göztepespor oldu.

GÖZTEPE TÜM ENGELLERİ AŞTI

Son 5 maçında 4 galibiyet 1 beraberlikle adını play-off maçlarına yazdıran Göz-Göz TFF 1. Ligi 5. sırada tamamladı. Play-off’da 4. sırada olan Boluspor  ile eşleşen Göztepe spor iç saha ve deplasmanda aldığı 2-0’lık galibiyetler ile moral buldu ve adını finale yazdırdı. Rakibi ise Giresunspor’u eleyen Eskişehirspor oldu. 

SÜPER LİG İÇİN NEFESLER TUTULDU

Göztepe Play Off finalinde ligi ikinci tamamlayan Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Antalya’da oynanan maçta  Süper Lig için son bilet Eskişehir mi Göztepe mi? Her şey yalnızca 90 dakikaya sığacaktı. 

İLK GOL ESKİŞEHİRDEN GELDİ

İlk yarısı 0-0 biten maçta 53. Dk’da Chico Ofoedu’un attığı golle Eskişehirspor 1-0 öne geçti. 

Oyuna ağırlığını koyan  Eskişehirspor’un umutlarını 90. Dk’da Adis Jahoviç söndürdü. Maça denge geldi: 1-1. Bu sefer gülen taraf umutlanan taraf Göztepespor oldu. Gol öncesinde efsane teknik adam Yılmaz Vural’ın 85. dakikada üç oyuncu değiştirmesi etkili oldu. Maçın uzatma bölümünde de rakibine üstünlük sağlayan taraf olmayınca maç penaltılara kaldı. Penaltı atışlarında Eskişehirspor karşısında 3-2 üstünlük sağlayan Göztepe, 14 yıl aradan sonra yeniden süper lige yükselmiş oldu.   

EN ÇOK İZMİR SEYİRCİSİ SEVİNDİ

Yıllardır Süper Lig hasreti çeken Göz-Göz, muradına erdi. İzmirli futbolseverler iddialı bir İzmir takımının daha Süper Lige çıkmasını arzu ediyor. Hani keyifli İzmir derbileri yaşamak için…

Şimdi sıra diğer İzmir takımlarında…

Karşıyaka’da… Altay’da… Altınordu’da…

Tüm Ege’de…

Afyonkarahisar’da…

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum