phishing
İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

Köşebaşı

Geçen haftanın panoraması

Geçen haftanın panoraması

 

 

Spor Toto 3.lig 3.Grup 28. Hafta maçları Cumartesi günü oynanan maçlarla tamamlandı.  Lider Afjet Afyon Spor, Afyon Yeni Atatürk Stadyumunda Play-Off a kalma mücadelesi veren Bayrampaşaspor ile karşılaştı. Maç için taraftar desteğini yanına almak isteyen Afjet Afyonspor şehir içinden stadyuma ücretsiz otobüs seferleri koydu. Liderin maçını yaklaşık

7 bin taraftar izledi. Yaklaşık 70 kadar Bayrampaşa taraftarı da kendileri için bu zorlu maçta takımını yalnız bırakmadı.

Maraton ve numaralı tribün yanı sıra kale arkası tribünde taraftarlar yerini aldı. Maç rakip takımın başlama vuruşu ile başladı Afjet Afyonspor maça ağırlığını an itibarı ile koydu. Taraftarın yoğun şampiyon tezahüratları ve Afjet Afyonsporun baskılı oyunu 6 Dakikada golü getirdi. Direkten dönen topu Aykut kale önünde düzgün bir vuruşla gole çevirdi. Afjet Afyonspor Bayrampaşa önünde 1-0 öne geçti.

 

***

Taraftarın yoğun desteği ile daha atak ve rahat oynayan ev sahibi takım 11. Dakikada gol makinesi Fatih Şerifoğlu ile ikinci tehlikeli atağını gole çeviremedi. Kornere çıkan topu Yasin kullandı, Bayrampaşa hızlı bir atak geliştirdi top auta çıktı. 23. Dk da rakip takımın korner vuruşunu Afjet Afyonspor kalecisi Muar Demir yumruklayarak uzaklaştırdı. Rakip takımın uzaktan sert ve fasollü vuruşu kale direğinin hemen üstünden auta çıktı. 27. Dk da karşı kaleye yüklenen ev sahibi takımda sol taraftan gelen sert ortayı Murathan Buruş değerlendiremeyince beklenen  ikinci golde olmadı.30.Dk bu sefer golü kaçıran isim Aykut Uluç oldu. 35. Dk Fatih rakip kalede ceza yayı içinde kendisini marke eden iki rakip takım oyuncusu arasında kaldı. Top auta çıktı. Topu hızlı kullanan Bayrampaşalı oyuncular bu dakikada korner kazandılar. Ev sahibi takım kalecisi Murat tehlikeyi önledi.

 

***

İlk yarı Afjet Afyonsporun Bayrampaşa önünde 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarı başlama vuruşu öncesi  maraton tribün taraftarları lideri tribüne çağırdılar ve konfeti yağmuruna tuttular. İkinci yarı bu güzel görüntülerle ev sahibi takımdan Fatih’in vuruşu ile başladı. İlk tehlikeli atak 53. Dk Yasin’in rakip kalede ceza sahası içinde düşürülmesi ile gerçekleşti. Hakem triosu bariz penaltıyı ev sahibi lehine vermeyince taraftarın tepkisine sebep oldular. 55. Dk da bu sefer tehlikeli atak geliştiren taraf rakip Bayrampaşa oldu. Kaleyi direkt karşıdan gören pozisyonda rakip takımın kullandığı çift vuruşu liderin kalecisi Murat adeta uçarak topun filelerle buluşmasını engelledi. Bu hareketini taraftarlar uzun süre alkışladılar. Kaleci Murat’a övgü dolu tezahüratta bulundular. 

Bu pozisyonun hemen üzerine atak geliştiren lider 57. Dk da Ömer Çelik ve Aykut Uluç paslaşması ile rakip kale önünde büyük tehlike yarattı. Ömerin adeta al da at dediği pozisyonda Yasin’in gol atamaması taraftara saç-baş yoldurdu. 59. Dk da ileri uçta gol arayan Fatih’in duruşunu hakemler ofsayt gerekçesi ile kesince yine taraftarların tepkisini aldılar.

 

***

60. Dk da beklenen gol, gol kralı Fatih Şerifoğlu’ndan geldi. Afjet Afyonspor 2-0 öne geçti. 66. Dk da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu maçı izlemeye geldi. 72.Dk da Murathan Buruş kale direğinin hemen yanından topu takımı adına üçüncü kez ağlarla buluşturmak istese de rakip takım kalecisi  Yunus Emre sağ köşeye güzel bir refleksle uzandı,  gole izin vermedi. 75. Dk da gelişen Bayrampaşa atağı kaleci Muratta kaldı.

 

 

80. Dk da rakip takımdan bir oyuncunun sahada rahatsızlanması üzerine önce saha kenarındaki sağlık görevlileri müdahale ettiler. Afjet Afyonspor sağlık ekibide rakip oyuncuya sağlık desteği verdi. Ambulans desteği istendi. Oyuncu hastaneye kaldırıldı. Maç 7 Dk sonra tekrar başladı. 90.Dk da gol atmak için çok gayret eden son haftaların başarılı ismi Yasin Yener son noktayı koydu ve takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Gol sonrası kendisine çok sabır eden teknik heyete koşan Yasin gol sevincini teknik heyet ve yedek kulübesi ile yaşadı. 7 Dk a uzayan maçta başka gol olmayınca. Lider maçı 3-0 kazanmış oldu.

 Güneşli ve güzel bir havada oynanan maçta sevinen taraf 3 puanı 3 golle alan ev sahibi Afjet Afyonspor oldu.

 

***

Ligin ilk yarısında oynanan müsabakada Afjet Afyonspor rakibini 4-0 yenmişti.

Maç sonrası günün kahramanı kaleci  Murat Demir taraftara 3 lü oley çektirdi.  Geneksel maç sonrası hatıra fotoğrafı çektirilirken taraftar Pınarbaşı türküsü ile yine coşuyordu. 10 dakika kadar tezahüratlarını sürdüren taraftarlar topluluğu sonraki maçı beklemeye başladı.

“Yenilmemiş takım yoktur. Afjet Afyonspor ile oynamamış takım vardır” sloganı ile sonraki maçlarını beklenmeye başladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum