Tanburi Cemil Bey’in albüm tanıtım konseri bugün
Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliği ile ünlü bestekâr ve virtüöz Tanburi Cemil Bey’in vefatının 100. yılı münasebetiyle hazırlanan cd, belgesel ve kitap çalışmasının albüm tanıtımı konseri bugün saat 19:00’da Ahmet Necdet Sezer (ANS) Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde yapılacak.
Yönetmenliğini Hakan Yılmaz’ın yaptığı ‘Musikide Teselli Arayan Yalnız Adam: Tanburi Cemil Bey’ isimli Belgesel gösterimiyle başlayacak program, Genel Sanat Yönetmenliğini Burak Kaynarca’nın yaptığı Tanburi Cemil Bey Besteleri’nin seslendirilmesiyle devam edecek.
KONSERİ EROĞLU VE AVCI DA İZLEYECEK
Öte yandan, etkinliğe Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katılacak.
Açıklanan resmi programa göre, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun bugünkü programı saat 11.00’de başlayacak. Eroğlu, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi’nin 2016-2017 Akademik Yıl Toplantısı’na katılacak.●Kurtuluş



YORUMLAR