Şuhutlu yönetmenin Hep Yek 2
filmi kahkaha tufanı yaşatacak
Şuhutlu yönetmen Orçun Benli’nin İlk filmiyle izleyiciye kahkaha tufanı yaşatan Hep Yek’in devam filmi Hep Yek 2 yakında sinemaseverle buluşacak
Yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu’nun yaptığı Hep Yek-1 filminin devamı niteliğindeki
Hep Yek 2 çok yakında sanatseverlerle buluşacak.
Diyalektik sinemacıların kurucularından, Şuhutlu yönetmen ve senarist Orçun Benli’nin filmi Hep Yek 2’ye birinci filmde izleyiciye kahkaha tufanı yaşatan Gürkan Uygun, Gökhan Yıkılkan, Tuna Orhan ve Ulaş İnan Torun’a bu sefer Kolpaçino serisiyle izleyicinin gönlünde taht kurmuş Ali Çatalbaş ismi eklendi.
İLK GÖSTERİM BASIN YAPILDI
Merakla beklenen ‘Hep Yek’ filminin devam serisi olan ‘Hep Yek 2 filminin basın gösterimi, Cumartesi günü Levent'teki bir AVM'de yapıldı. Orçun Benli’nin yönettiği Hep Yek 2’de Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun, Gökhan Yıkılkan, Deniz Uğur, Tuna Orhan, Ali Çatalbaş, Cenk Ertan ve Ali Keçeli gibi isimlerin rol alıyor.
Burada bir konuşma yapan Şuhutlu yönetmen
Orçun Benli, “Umarım filmimiz ülkemizde yaşanan kötü günlerde insanların evlerinden çıkmasına sebep olur” diye konuştu. Gökhan Yıkılkan ve Deniz Uğur ise, “Herkesi evden çıkıp sinemaya gitmeye davet ediyoruz” dedi.
HEP YEK 2’, VİZYON GÜNÜNÜ BEKLİYOR
Yönetmenliğini Orçun Benli’nin üstlendiği, Bilal Kalyoncu, Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın kaleme aldığı ‘Hep Yek 2’ güldürmeye ara vermeden devam ediyor. İlk filmde “ Titrettin Beni” sözüyle izleyiciye kahkaha tufanı yaşatan ‘Gürkan ve Altan’ ikilisi ‘Hep Yek 2’nin ilk teaser fragmanında efsaneleşen replikle şimdiden paylaşım rekorları kırmaya başladı. Komedinin her sahnede etkisini arttırarak devam edeceği ‘Hep Yek 2’, vizyon gününü bekliyor.
HEP YEK 2 GENEL BİLGİLER
Yönetmen: Orçun Benli
Senaryo: Şükrü Üçpınar, Bilal Kalyoncu, Orçun Benli
Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, İnan Ulaş Torun, Gürkan Uygun, Tuna Orhan, Deniz Uğur, Ali Çatalbaş, Cenk Ertan, Mehmet Ali Kaptanlar, Erdağ Yenel, Sefa Zengin, Nihan Balyalı, Coşkun Göğen
KONU: Hep Yek 2’de macera ilk filmde kaldığı yerden devam ediyor. Gürkan (Gökhan Yıkılkan) ile Altan (İnan Ulaş Torun), Cevat Bakır’ın (Gürkan Uygun) eline düşmüştür. İlk filmde kendisine kazık atan Şahin’i öldüren Cevat Bakır, Şahin’in suç ortakları Altan ile Gürkan’ın canını Şahin’in cesedini ortadan kaldırmaları şartıyla bağışlar. Ancak iki kafadar bu işi de ellerine yüzlerine bulaştırdıklarından; başlarına ilk filmde olduğu gibi onlarca bela açıp, peşlerine memleketin en psikopat adamlarını takmayı başarırlar.
FİLMİN KONUSU
yönetmen Orçun Benli’nin yönettiği Hep Yek 2’nin senaryosunda Bilal Kalyoncu, Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın imzası var. Bu yeni proje Orçun Benli’nin beşinci sinema filmi olarak seyirci ile buluşacak. Orçun Benli her filminde olduğu gibi Yeşilçam emekçilerini yine unutmayarak Hep Yek 2’de de İhsan Gedik ve Çoşkun Göğen gibi efsane isimlere yer veriyor.
İnternet Fenomeni Erdağ Yenel’de filmde ‘Bahri’ karakteriyle usta oyunculara eşlik edecek. Yolunda A.Ş. internet dizisiyle meşhur olan Erdağ Yenel, geçen yıl Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları filmi ile ilk başrol deneyimini yaşamıştı.
“Bir mutlu günümüz olmadı seninle” mottosu ile seyirci karşısına çıkacak Hep Yek 2’nin çekimleri 1 Eylül’de başladı. Filmin çekimleri İstanbul içinde ve dışında gerçekleştirilerek, 4 haftada tamamlanacak. Güldürmeye ara vermeden kamera karşısına geçilen, serinin ikinci filmi ocak ayında The Moments Entertaintment dağıtım şirketi ile vizyona girmeye hazırlanıyor.●Fadime Akar/derleme



YORUMLAR