Ramazan ayının sonlarına doğu sağ kolu felçli ve sol kolunu ise doğru düzgün kullanamayan Ramazan Ç. ( 65) kendini evinin tavanınına asılı olarak yakınları tarafından bulundu.
Akrabaları ve kardeşlerinin sağ kolunun felçli ve yaşlılık nedeni ile sol kolunuda kullanamadığını kendisinin asmış olabileceğinin kesinlikte bir ihtimal dahi olmadığını söylediler.
Oruçlarını ve namazını asla kaçırmayan, kolarının işlevini yapmadığı halde evindeki kalorifer borusuna kemer ile asıldığını belirten akrabaları bu iş intihar vakası değil, bu bir cinayet vakasıdır.
Adli tıp raporu gelir gelmez tüm Tv kanallarına başvuracaklarını ve yaşanan cinayetin çözülmesi için elinden gelen her şeyi yapacaklarını belirttiler.
Afyonkarahisar'da ünlü bir Avukat'ın amcası olan Ramazan Ç. ( 65) bütün aileyi yasa boğdu. Yapılan araştırmalarda ve akrabalarının iddeasına göre daha öncesi eşi tarafından defalarca dövüldüğü ve yediği dayağa bile karşı gelemeyen ellerini kullanamayan bir insan nasıl intihar eder diye feryat ettiler.



YORUMLAR