Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Silahlı Terör Örgütü Kurma veya Yönetme, Kazanç Müsaderesi Sağlama, Terör Örgütüne Bilerek ve isteyerek Yardım Etme, Terör Örgütü Propagandası Yapma, Terörizm Finansmanının Önlenmesi Kanununa Muhalefet Etme suç isnadıyla haklarında kamu davası açılan 33 sanığın davaları görüldü.
Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesinde dün 20 ayrı duruşmada 33 sanığın davası görüldü. Toplam 33 sanıktan 14'ü tutuklu yargılanırken, firarda olan sanıkların yakalama emrinin infazı bekleniyor.
Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Dün Yapılan Duruşmalarda Afyonkarahisar’ın çatı davası da olarak bilinen ve hain kalkışmadan önce Mehmet Mühsürler ve Galip Şanlı’nın şikayeti ile açılan davada davaları devam eden sanıklardan firari Mehmet Kaya ve Emre Demir'in yakalama çalışması sürüyor. Bu dosyada sanık sıfatıyla; Necmettin Yılmaz, Uğur Mart, Hasan Aldağ, Ümmü Karataş, Ayşe Öztürk, Tamer Polat, Yalçın Can, Sevgi Büyüksenirli var. Bu dosyanın duruşması Mart ayında görülecek.



YORUMLAR