Mevsimlik İşçiler Kura İle Belirlendi

Mevsimlik İşçiler Kura İle Belirlendi

Mevsimlik İşçiler Kura İle Belirlendi
10 Nisan 2018 - 01:30 - Güncelleme: 10 Nisan 2018 - 02:45

        Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü faaliyet alanında 6 ay süreliğine geçici olarak çalıştırılacak 110 kişi kura ile belirlendi.

                 698 KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU

        698 kişinin başvuruda bulunduğu iş için 6. Noter Sevil Çakmak başkanlığında yapılan kura çekimi, Park Bahçeler Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürü Kasım Baydar ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Zafer Tan da kura çekiminde hazır bulundu.

 

         ŞAİBEYE YER BIRAKILMADI

        Başvuruda bulunan 698 kişinin heyecanlı bekleyişi arasında yapılan kura çekilişinde, 110 asil ve 110 yedek isim belirlendi. Kurada, asil ve yedek isimlerin belirlenmesinin ardından çekilişin yapıldığı kutuda kalan isimler okunarak, 'ismim yazılmış mı, yazılmamış mı' gibi bir şaibeye de yer bırakılmadı.

Bu haber 1051 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum