CHP'li Köksal: . Zalime karşı mazlumu, yanlışa karşı doğruyu savundum

CHP'li Köksal: . Zalime karşı mazlumu, yanlışa karşı doğruyu savundum

CHP'li Köksal: . Zalime karşı mazlumu, yanlışa karşı doğruyu savundum
15 Nisan 2023 - 13:49 - Güncelleme: 15 Nisan 2023 - 16:40


 
CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, bugüne kadar zalime karşı mazlumu, yanlışa karşı doğruyu savunduğunu söyleyerek, "Afyonkarahisarlı hemşerilerime vermiş olduğum koltukları değil, ayakkabıları eskiteceğim sözünü yerine getirmenin haklı gururunu ve onurunu yaşıyorum" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat ve partililerle birlikte Anbaryolu'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.
Afyonkarahisar’da Burcu Köksal'a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi göstererek, "Burcu kızımız bizlerin Ankara'daki sesi oluyor. Seçimden seçime değil, her zaman yanımızda olan tek Vekil Burcu Köksal'dır. Memleketin neresinde bir sorun varsa Burcu kızımız ordadır. Vatandaşı dinleyen, dinlemekle kalmayıp sorunlarının çözümü için çalışan Burcu Köksal kızımız Ankara'da Afyonkarahisarlıların haykıran sesidir." dediler.
Kendisine gösterilen ilgi ve sevgi seli için esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Milletvekili Burcu Köksal, "Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin teveccühü ile çıktığım bu yoldaki sorumluluğumun ağırlığını çok iyi biliyorum. Hemşerilerim sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında dün olduğu gibi bugünde, yarında durmadan çalışmaya devam edeceğim. Afyonkarahisar’da doğup büyümüş, bu şehrin ekmeğini yemiş, bu şehirde üzülmüş, bu şehrin havasını solumuş bu şehri hak ettiği konuma getirmek için yola çıkmış bir kardeşiniz olarak, enerjim, birikimim, çalışkanlığım, idealistliğim ve bu şehre olan sevdamla bugün yeniden milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Bugüne kadar nerede bir sıkıntı varsa, nerde bir mağduriyet yaşansa, nerede birisi haksızlığa uğrasa yanında oldum. Zalime karşı mazlumu, yanlışa karşı doğruyu savundum. Hataları, sorunları, yanlışları haykırıp olması gereken için, sorunların çözümü için iktidar partisinin söz verip de tutmadığı vaatlerin yerine getirilmesi için mücadele ettim. Afyonkarahisarlı hemşerilerime vermiş olduğum koltukları değil, ayakkabıları eskiteceğim sözünü yerine getirmeni haklı gururu ve onurunu yaşıyorum şuanda." dedi.
Siyasetle doğup, siyasetle büyüdüğünü kaydeden Milletvekili Köksal, "Siyasetle olgunlaştım. Siyaseti bana en çok aşılayan babamdı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarını görmek onun en büyük hayaliydi. Şimdi ise benim ona borcum. Babamı kısa bir süre önce bu hayalinin gerçekleştiğini göremeden kaybettim. Refahın tabana yayıldığı, eşitlikçi adil bir düzenin adalet ve liyakatin tesis edildiği bir Türkiye hayalinin ortağıydı babam. Bugün onun bu hayalinin gerçekleşmesi için adayım. CHP Afyonkarahisar Milletvekili olarak büyük bir gururla görev yaptığım bu dönemde bana oy veren vermeyen herkesin her koşulda mücadelesinin, idealinin ortağı oldum. Güzel memleketim Afyonkarahisar için, Türkiye için, aydınlık bir gelecek için vatandaşlarımızın desteği ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya köşküne çıkartacağımızdan hiç şüphem yok." ifadelerini kullandı.
 

Bu haber 363 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum