Afyonkarahisar’da Sosyete Pazarcısı Oldu
Afyonkarahisar Merkez’de Tuhafiye sektörüne yenilik getiren ve Afyon’da ilk olma özelliği taşıyan Moda Giyimin genç patronu Şerife Görgöz, köy pazarlarında sosyete pazarcısı olarak isim yaptı.
Sosyete Pazarcısı Şerife Görgöz, İş yeri haricinde ; köy pazarlarının da nabzını tutmaya devam ediyor. Senelerdir Tuhafiye sektöründe büyük başarılara imza atan genç patron, Pazarlara Audi arabası ile çıkarak tüm erkeklere pazarcı böyle olur dedirtiyor. Gitmiş olduğu tüm köylerde kadınların ve erkeklerin dikkatini çeken Şerife Görgöz; başarısı ve azmi ile dudak ısırtmaya devam ediyor.
Köy pazarlarında Çok çeşit Tuhafiye ürünlerini, uygun fiyatlara bulabilen vatandaşlar , Bir kadından böyle bir pazarcı olmasının mutluluk verici oluğunu ifade ettiler.
Pazarcılık ve Tuhafiye sektöründe adından sosyete pazarcısı olarak bahsedildiğini söyleyen Şerife Görgöz ; Pazarlarda bulunmaktan ve büyük ilgi görmekten mutlu olduğunu belirtti. Afyonkarahisar’ın köylerine ve İlçelerine verdiği hizmetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sektörde yer alan pazarcıların, Afyonkarahisarlı vatandaşlara hizmet ve katkı sağlamak olduğunu belirtti.



YORUMLAR