phishing

Son Dakika….Afyonkarahisar'da polise kürekle saldırı olayının detayları belli oldu

Son Dakika….Afyonkarahisar'da polise kürekle saldırı olayının detayları belli oldu

Son Dakika….Afyonkarahisar'da polise kürekle saldırı olayının detayları belli oldu
24 Mayıs 2020 - 17:35 - Güncelleme: 24 Mayıs 2020 - 19:46


 
 
Afyonkarahisar Merkez Sahipata Mahallesinde polise kürekle saldıran ve 2 polis memurunu yaralayarak olay yerinden kaçan O.G. ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Afyonkarahisar Merkez Sahipata Mahallesinde polise kürekle saldıran O.G.’nin kendisini hastaneye götürmeye gelen ambulansta bulunan sağlık memurunu taşla yaraladığı ve ambulansında camı kırdığı belirlendi.

Afyonkarahisar'da akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen O.G.’nin, hastaneye götürülmek istendiği ambulansa taş atıp camını kırarken, kendisini sakinleştirmeye çalışan polis memurlarına da kürekle saldırdı.

Olay, Sahipata Mahallesi Kocatepe Polis Merkezi yakınlarında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen O.G. rahatsızlanınca ailesi hastaneye götürmek istedi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine adrese ambulans gönderildi. Ancak O.G., sağlık görevlileri ile ailesine direnip, ambulansa taş attı. Camı kırılan ambulanstaki sağlık personeli yaralandı. Bunun üzerine bölgeye polis desteği istendi. Yakındaki polis merkezinden gelen ekipler, O.G.'yi sakinleştirip, ambulansa bindirmeye çalıştı. O.G., eline geçirdiği kürekle de polis ekiplerine küfredip, hakaretlerde bulunarak direndi.Konuşarak ikna edilmeye çalışılan O.G., elindeki küreği bir polis memurunun başı ile ayağına vurdu. Ardından da kaçarak uzaklaştı. Yaralı polis memuru ve sağlık çalışanı, başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.
Kaçan Zanlının yakalanması için polis çalışma başlattı.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Ramazan
    3 yıl önce
    Noldu simdi hemen bahane akli dengesi yerinde degilmis degilse ne isi var disarda elini kolunu baglayip 4 duvar arasina sokun polise vurdugu icin linc yememek icin deli diye bahane uretmeyin polisin elini kolunu baglamayi birakin artik polis bayraktir vatandir candir kandir her onune gelen polisi dovsun deliyim deyip cekilsin kenara oh ne guzel memleket
  • Ali
    3 yıl önce
    2 tane polise vurdu videoyu seyrettim ve çok ağza alınmayacak küfürler etti