Sandıklıspor nereye koşuyor…?


Sandıklı benim memleketim ve Sandıklılı olmaktan da gurur duyuyorum. Bu arada aktif olarak ta oyuncu ve idareci olarak yarım asırdır futbol’un içindeyim. Dolayısı ile Sandıklıspor’un başarıları ile ilgili gurur duydum, başarısızlıklarında ise derin bir üzüntü yaşadım.

Bu yazım Sandıklıspor ile ilgili kaçıncı yazım bilmiyorum. Daha sezon yeni açıldığında Sandıklıspor’un yanlış yolda olduğunu belirtip “Hoca ve futbolcu transferi konusunda yanlışlar içerisindesiniz” demiştim. Mutlaka Sandıklı’da da bir çok eski futbolcu arkadaşlarımın aynı kanaatte idiler. Çoğu ile konuşmamda bine doğrular nitelikte idiler.

Yönetim değişti… Ancak kadronun yeterli olduğunu düşünmüyorum. Eğer ara transfer bekleniyorsa o da yanlış. Çünkü ara transferde hiçbir kulüp iyi olan futbolcusunu satmaz. Sizi ancak işe yaramayan, kadroya giremeyenleri önerirler.

Kişisel düşüncem çok daha masraflara girmeden eldeki mevcut kadro ile çok çalışarak ligde kalmanın çarelerine bakılmalıdır. Türbinlerden “en büyük Sandıklı, başka büyük yok” demekle büyük olunmuyor.

Son iki hafta da Niğde ve Dersim’den yenilen 11 gol alarm zillerinin çaldığının habercisi olmalı.

Bana göre tüm Sandıklıspor taraftarları, futbolcular, teknik heyet ve yönetim kenetlenmeli, ligde kalmayı sağlamalıdırlar… Ümitsizliğe kapılmamak gerek. Sezon başı yapılan hatalar dolayısı ile “keşke” dememek, birilerini suçlamamak lazım. Şimdi birlik zamanı diyorum.

 

 

SN. GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz değişti. Yeni gelen ve görevinin başında olan Sn. Müdürü gazetemiz adına kutluyor, Afyon’umuza kalıcı ve güzel hizmetler vermesini diliyorum.

Başka yerlerde de aynı mı bilmiyorum. Yeni göreve atanan bürokratlara “hayırlı olsun” ziyaretine gidilir. Hoş ve güzel bir olay. Ancak bu ziyaretler Bürokrat’ın çalışmasını engeller nitelikte ise bak işte bu olmaz. Hangi gazeteyi (yerel gazeteler) açsanız ilgili müdürlük için “hayırlı olsun” ziyaretleri haberi var. Bırakın da Sn. müdür biraz da işine baksın…!

Sn. Müdür;

Stat girişindeki oto yazıhanesinden aşağı doğru şöyle bir yürüyün lütfen… İhata duvarına bağlı yamrı yumru paslı demirler göreceksiniz. Bunlar ne işe yarar bilmiyorum. Ancak “görüntü kirliliği” yarattığı bir gerçek. Bir de kapalı spor salonu yakın zamanda yıkılacaksa en azından asfalta bakan kısmını bir elden geçirseniz…! İnsana çok kötü bir görüntü veriyor. Görenler sanki harap, bitap, viran bir bina gibi bakıyorlar salonun dış görüntüsüne… Afyon’umuza ve söze de yakışmıyor bu görüntüler…!