‘UNUTURLAR ALİ AĞA UNUTURLAR’


MHP sözcüsü Oktay Vural dedi ki:

"Cumhurbaşkanımız Erdoğan aslında doğru söylüyor. Bölücü terör örgütü ile mücadele sadece güvenlik kuvvetlerinin işi olmamalı. Terör örgütü propagandası yapanlara da cezayi işlem uygulanmalıdır."

Cezayı işlem uygulayamazsınız, çünküüü...

Ali Güngör yıllar öncesinde şöyle demişti:

"57. Hükümet ve aynı Meclis; Anayasanın bölücülüğü yasaklayan ve suç sayan 13–14–26–28. maddelerini değiştirerek bölücülüğü özgürlük kapsamına alıp, düşünce özgürlüğü sayarak serbest bıraktı."

Bölücülüğü ve terör örgütü propagandasını serbest bırakan Anayasa değişikliğinin mimarı olan Bahçeli, Ali Güngör'e şöyle cevap vermişti:

"Unuturlar Ali Ağa, unuturlar."

PKK propagandasını düşünce özgürlüğü kapsamına alan anayasa değişiklerini yapanların elinde, patlayan her bombada can verenlerin kanı vardır... PKK'ya destek bildirileri yayınlayan öğretim üyelerinin arkasında Ecevit, Bahçeli ve Mesut Yılmaz'ın anayasa desteği vardır.

Anayasamızın 13–14–26–28. maddelerinde kimin değişiklik yaptığını, unutmadık Devlet Ağa unutmadık!..

 

 

"TÜRK'ÜN MİLLİ BAYRAMI"NIN ADI NİYE TÜRKÇE DEĞİL?

Geçtiğimiz hafta binlerce arkadaş "Türk'ün milli bayramı Nevruz" kutlamaları yaptı. Hatta tarih verenler oldu. "Nevruz'un 4653. yıl dönümü kutlu olsun" denildi.

Kürtçeyi müstakil dil olarak kabul edenlere hep şu soruyu sorarım:

"Birden ona kadar say bakalım"...

Bazı saftirikler hemen saymaya başlarlar. Ve can alıcı sorum gelir:

"Bu sayı adlarının hangisi diğer dillerde yoktur?"

Tıpkı bunun gibi işte size kritik bir soru:

"4653 yıl önceyle Nevruz'un ilişkisi varsa ve Nevruz Türk'ün milli bayramı ise bayramın adı niye Türkçe değil de Farsçadır?.. O yüzyıllarda Türklerin Farslarla kültürel ilişkisi mi vardır?"

Beni bu konularda aydınlatacak bir münevver bekliyorum.

 

SOSYAL MEDYA KÜFÜRCÜLERİ ve ERTUĞRUL KALAFAT

Ertuğrul Kalafat'ın sosyal medya üzerinden şahsıma yaptığı hakaret davasının 1. ayağı aylar önce sonuçlanmıştı. Kendisi hapis cezasına çarptırılmış ve ilk suçu olduğu için ertelenmişti.

Davanın 2. ayağı tazminat davasıdır. O konudaki tebligat da kendisine yakında ulaşacaktır. Ceza davasını kazandığım için sonucu belli bir dava olacaktır.

Bütün arkadaşlarıma ilanen duyuruyorum: Ertuğrul Kalafat herhangi birinize hakaret ederse "hakaret dökümanının" ekran resmini çekerek şahsıma ulaştırınız. Davanızın takipçisi ben olacağım. Açılacak 2. davadan da ceza alır ise ertelenen 1. suçla 2. si birleştirilip hapis yatacaktır.

Hiç kimse sosyal medyayı ipini kopartan hergelelerin küfür meydanı zannetmesin. Ben bu sayfalarla evlerinize giriyorum, sizler de kendi sayfalarınızla benim evime giriyorsunuz. Burayı bir aile ortamı nezaketi ile kullanmak zorundayız.